Přejít na obsah

jirka1980

Members
  • Počet příspěvků

    115
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele jirka1980

  1. Nazdárek Zvedáku,chápu,že balíček bude,až budeš mít čas ho sestavit (používám pouze tvůj a jiný mě nevyhovuje,ostatní jsou moc přeplácané). Mám dotaz,jestli máš odkaz na tvé 3D ikonky tanků na postraních panelech. Prošel jsem mnoho stránek a nikde jsem na ně nenarazil. Jsou nejlepší,používám je několik let (už od dob balíčku Musaci). Díkes
  2. Díky Zvedáku,balíček je funkční. Zařazení arty assistant je super,nemusím ho stahovat dodatečně. Zásadně sice nepomůže,ale lépe se ovládá zaměřovač na nepřátele v arty režimu.
  3. Zvedáku díky balíček je funkční. Některé zobrazení jsou posunuté... 1)ikona nasvícení(hořící lebka) je umístěna příliš nízko,kousek nad zaměřovačem a překrývá nepřátele nad zaměřovačem. 2)informace udělené DMG se překrývá s postraníma ikonama tanků spojenců (vždy využívám nejdelší lištu...typ tanku,ikonu vozidla,jméno,klan,počet zničených) 3) ikonky tanků na minimapě jsou menší a nevýrazné než máš bežně v balíčku (jinak beru na vědomí,že barvičky jsou v řešení)
  4. Tohle beru,je to vyčerpávající zdůvodnění. Já reagoval na to,že někomu nejde aktivovat kod.....tudíž nebreč a utíkej se uklidnit. Považuji to za uzavřené a nemyslel jsem to ve zlém. Díky
  5. Talvi,tohle je už zbytečný,tvoje reakce je přehnaná. Prostě ti dal palec dolů... P.S....jinak s tímto tvým komentářem souhlasím To sedí. Já těch sedm dnů dostal a kdyby ne, tak co, mám se po....t a kňučet " Voni maj a já nemám a to nejni spravedlivý, máámííííííí.... " ? Ne, budu si to vesele dál pinožit bez premka.
  6. Rawacu,tak to mě mrzí,že ti nelze aktivovat. Zajímalo by mě,dle čeho určují ten "tajný klíč" Já jsem ráno aktivoval kod a další kod pro syna. Vypadá to jestli už nejsou kody vyčerpány a další se průběžně doplňují. Je potřeba to sledovat,kody budou aktivní pouze hráčům,kterým se nepodařilo ho aktivovat,hráčům co ho aktivovali to už nepůjde. Zkušenost z.... https://na.alienwarearena.com/giveaways
  7. Nazdárek všem,zde je odkaz na 7 dní premka pro všechny (nejen pro nové hráče)... Přihlásit sa na stránkach www.worldofwarships.eu vaším účtem WOT. Potom navštívit stránku: WOWS 7 DNI PREMKA >>> potvrdit ověření účtu a na spodní části stránky vyzvednout odměnu.
  8. Zvedák je ke stažení a plně funkční zde.... http://wotportal.cz/mod-packy/zvedakuv-balik-modifikaci-0-9-15/
  9. Nazdárek,zde jsou taktéž kody pro nové hráče: RZN93-D6X4W-G5UT3-HUBR4 RZN97-2DGCK-MRHDN-SBDTU - T15 - German Premium Light Tank - Garage Slot - 500 Gold - 3 Days of Premium
  10. Děkujeme Zvedáku,vše plně funkční. Ten červený kroužek uprostřed je detail,vypadá to,že to souvisí se zaměřovačem.
  11. Děkujeme,že sis na nás udělal čas s balíčkem 0.9.10
  12. No je pravdou,že toto jsem četl,ale nějak mě to nešlo dohromady,jelikož kod na COLU a den premka jsem si naposled aktivoval,tak před několika měsíci (možná,že to je i 1/2 roku). A když jsem různě četl,že si hráči aktivovali a kod je funkční,předpokládal jsem,že to s tím nesouvisí. Na druhou stranu je to spravedlivé,většinou se dávka klíčů rozebere velmi rychle a na spostu hráčů se nedostalo. Většinou šli do oběhu po půlnoci a v průběhu následujícího dne bylo po klíčích.Kdo přišel večer z práce na toho se nedostalo.
  13. Mám naprosto stejný problém. Kdykoliv se na stránky podívám,tak vidím kolik zbývá klíčů,jakmile se přihlásím,tak nemám možnost vyzvednout klíč,jelikož naskočí... Success! A key has been sent to you via email. You can view your assigned key by visiting your account’s "Giveaways" page. Tohle přetrvává dlouhodobě,již jsem měl problém i v předchozích klíčích před prázdninami (klíč nikdy žádný nedorazil)
  14. Dokonce i na WOTPORTÁLU je od tebe pouze modifikace na patch 0.9.8
  15. Zvedáku mám prosbu,po kliknutí na tvůj odkaz mě to nenajde žádnou stránku. Odkaz na ALFA verzi 0.9.9 mě to vezme,ale novější verzi ne.
  16. Zvedáku parádička,balíček opět plně funkční. Mám prosbu,jestli by šli opět zařadit do tvého balíčku znaky klanů vedle nicku hráčů v tabulkách (zajímají mě pouze CZ) a taky mě chybí v tabulkách zobrazení vlaječek vedle nicku. V předchozím patchi jsem si na to zvykl a celkem mě to chybí. Zkoušel jsem si vlaječky aktivovat na www.modxvm.com stránkách,ale v bitvě je nemám zobrazeny.
×
×
  • Vytvořit...