Přejít na obsah

ctvrtek

Members
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Profile Information

  • Gender
    Male

ctvrtek's Achievements

  1. Tak mě to včera hodilo na mapě Východní Evropa k někomu na návštěvu. Škoda, že nebyli doma.
  2. Mě se to ale stane bez toho, aby mě někdo zničil. Normálně přežiji do konce bitvy. Třeba stačí že je modul poškozený a i když je tank pořád bojeschopný, tak se na konci bitvy poškozené moduly musí opravit. Pokud je jich hodně, tak se to bere jako zničený tank.
  3. Může mi někdo vysvětlit jak se počítá cena oprav? Někdy po zásahu munice, nebo palivové nádrže a explozi celého tanku, platím docela malou částku. Jindy dohraji celou bitvu, ani neopravuji a v garáži mám zničený tank. Musím zaplatit za nový z fabriky.
  4. Zvířátka si chtějí postavit dům, ale potřebují k tomu 35 razítek. I vyšlou na úřady lišku, protože je ze všech zvířátek nejmazanější. Liška se dlouho nevrací. Když po měsíci dorazí, všichni se dychtivě ptají, jak dopadla. „Ále… Sehnala jsem třicet čtyři razítek, ale třicáté páté se sehnat nedá.“ I vyšlou zvířátka na úřady medvěda, neb má velkou sílu. Medvěd se zase dlouho nevrací. Když dorazí, vzdychá: „Liška měla pravdu, třicáté páté razítko se sehnat nedá.“ V tom se ozve vůl: „Já to zařídím!“ „A jak asi, když mazaná liška neuspěla? Ani silný medvěd!“, diví se zvířátka. Nicméně nechají ho jít. Už druhý den se vůl žene se všemi razítky, za ním bagr a buldozer. „Jak jsi to zařídil?“, žasnou všichni. „Jednoduše. Přijdu na první úřad, tam spolužák, přijdu na druhý úřad, tam zase spolužák… a tak pořád dokola.“
  5. Je nutné dávat amerického presidenta za neprůstřelné sklo? Jen proto, že má blízko k muslimům a je barevný, není přece třeba hned si myslet, že začne po lidech střílet, ne?
×
×
  • Vytvořit...