Přejít na obsah

Kvothe

Members
  • Počet příspěvků

    92
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    1

Kvothe last won the day on Duben 16 2012

Kvothe had the most liked content!

O uživateli Kvothe

  • Datum narození 26.3.1984

Profile Information

  • Gender
    Male

Kvothe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-4

Popularita

  1. Žena je jako demo program: Buď má omezenou dobu užívání nebo má nejlepší funkce zakázané nebo stále kecá, aby sis ji zaregistroval
  2. Dva zamestnanci mlady a starý se potkají u vchodu do zamestnání. Mladý má u sebe kupu papírů, notebook, ipod, 2 mobilní telefon a mnoho dalších veci. Starý si nese jen igelitku ve které mam svačinu a noviny. Mlady povídá starému: "vy už to asi mate po těch letech všechno v hlavě že?" Starý zamestnanec odpoví: "v hlave taky ale především u prdele pane kolego! Všem přeji aby do prace chodili jen s igelitkou :)
  3. ok paramel pokud o me budete mit zájem rad se přidám, mam se nejdřív regnout na vaše ofiko stránky a pak napsat žádost na wg stránky, nebo naopak, a co mam uvadět, čau chci do klanu nebo chcete živitopis?
  4. jasně takže před tim než sednu ke kmpu si mam dat plnou polni a 5 krát obehnout barak, abych byl správnej chlap a u paramela bych tomu i veřil, jako agitátor by se uživil :)
  5. jj meoc pekný, jen aby to neby lvojenský tabor, a zabava nebyla potlačena ...
  6. třeba jen ujely nervy ber to z nadhledem ja tuhle taky vystartoval po nekom z CSL, pak když sem vychlad už sem si nevzpomněl jak se jmenoval abych mu napsal soory :)
  7. ja znam ty dobré a top klany ale tam zase nevim zda by chteli oni me, takhle mám možnost nebyt odmitnut jako lamka :) a tys mi to ted zkazil..
  8. nevedel jsem kam to napsat, a psat každemu českemu klanu bych se okotil, navic se vubec neorientuju v tom který klan za něco stojí a který ne
  9. Zdravim Jsem chronicke nervák, co má rychlejší hubu než mozek, a velký fanda WOT... tanky mam do t9, a poslední dobou už začíná být public pořád to samé.... takže bych rád rozšířil řady nějakého klanu, který rád hraje tuhle hru, ale zase to přehnaně nežere. Ve WOT jsem jako Karlos84. V případě že by se nekdo našel (nedělám si velké naděje) mi písněte díky Kvothe (Karlos84)
  10. když seš u toho odlechčení, tak James Herriot: To by se zverolékaří stat nemelo. případně pro milovníky trošku naivních historických eposů doporučuju Bohumila Říhu a trilogii "Čekání na krále"
  11. Z valečných knih doporučuju, mimo zde zmíněného Hubáčka, Smrt na všech mořích (o německých velitelých ponorek) a Poslední kamikaze, pokud chcete neco satršího doporučuje E.M.Remarque (nevim jak se to píše) nebo A. Barbasse. Pro milovníky tajemna stojí za zhlednutí dílo Ludwíka Součka, A pokud chcete vypnout šáhněte po fantasy od Pratchetta, nebo R.e Feista (asi nej. spisovatel fantasy současnosti) A pokud se chcete odreagovat ale zapřemýšlet, tak doporučuji kniha S. Lema, I. Assimova, nebo nekterého z dalších velikánů sci-fi
  12. zdravim lidi dneska klika jak svina.... na 300m jsem sundal e75 s M4A2E8... mela 3% ale s timhle tankem se na 300m trefit do poklopu na věži.. to je sakra klika :)
  13. Včera mě příjemně překvapil M4A3E8, ta jeho kulometna 76, dokaže z boku potrapit i 8T, a krásně vydělává. A začínám přicházet na chut i sve T32... když si ji člověk postavi tak aby si kryl tělo, na věž me nevyndá ani is4. Jen mam ted dilema mám si koupit spíš Loru, nebo Panthera II? u lory se bojim toho že frantiky nejak přehnaně nerfnou a budou to vyhozené peníze...
  14. za celej včerejšek jsem snad nevyhrál¨.. ale mam pro to omluvu... 1) JE TO O LIDECH - je to idiocie nekterých hraču.... kdy se hrdine vrhaj stredem a nemyslí - syndrom krysaře kdy se všichni vrhnou za jednim retardem na jednu stranu mapy! (kdo hral nekdy lemmingy vi o čem mluvím) - klesá věkový průmer HRAČU (občas podle stylu hrani mam pocit že maji v hubach dudliky) 2) MM si z nas dělá poslední dobou srandu K tomu MM uvedu pár včerejších připadů - 8x francouzu na jedné straně na druhe ani jeden - jeden tým mel 3xt30 mi meli 1x is7 ale hlavně že jsme měli 3x KV když oni meli nejhorší t29 - na jedne strane 11x TD 5-9 tier na druhe straně 12 medium tanku z toho 5x francouz. (zbytek byly artyny a jeden HT) - 5x T95 na jedne strane vs 3x t34 a 2x is4 na straně druhé Proste poslední dobou se množí hry které se nedají vyhrát ani s bohem u myši a klavesnice.
×
×
  • Vytvořit...