Přejít na obsah

fly666

Members
  • Počet příspěvků

    58
  • Registrace

  • Poslední návštěva

fly666's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Popularita

  1. Opravdu žádná buzerace u nás není. Jsem až překvapenej, kolik lidí nechápe srandu.
  2. Tak samozřejmě, že je to resece. Maršál weerwolf von Überwald je ve skutečnosti moc hodný člověk. Bije nás jen v těch nejnutnějších případech.
  3. Klan Thorovo kladivo pořádá nábor českých a slovenských hráčů! Něco o nás: Jsme skupina českých a slovenských hráčů. Nehrajeme WoT kvůli cíli obsadit půlku Evropy. Hrajeme pouze pro zábavu a pokud při tom obsadíme nějaké území, je to vítaná změna. Pro komunikaci ve hře používáme integrovaný voice chat. Taktiku volíme podle aktuální situace. Ale nikdy nekempíme, vždy se snažíme využívat tanky pro ten účel, pro který byly vyvinuty - bleskovou válku. WEB: www.wot-thor.wz.cz http://worldoftanks....500000491-THOR/ Co můžeme nabídnout: Pořádání rot a čet. Pravidelné večerní CW. Kamarádskou komunitu, rady týkající se techniky a taktiky boje. Co požadujeme: Aktivní hraní, být k dispozici minimálně 2 krát týdně, kolem 9 hodiny, na CW. Chápeme, že někdo pracuje na směny, nebo nemůže být každý večer online, ale určitá aktivita je nutná. Věk minimálně 18 let. Vlastnit minimálně tier 9 střední tank, tier 9 TD, nebo tier 6 arty. Vítáni jsou zvláště hráči, kteří mají tier 8 těžký tank a budou se snažit dojít na nejvyšší tier. Pokud žádný z těchto strojů nevlastníte, ale v horizontu několika týdnů jste jich schopni dosáhnout, přijmeme vás také. Aktivovaný voice chat ve hře. Kontakty: Diskuse na našem webu: http://www.wot-thor....z/data/chat.php Email: [email protected] Můžete mi napsat přímo soukromou zprávu na toto fórum. Nebo přímo ve hře uživatele kontaktovat naše důstojníky, jejichž seznam naleznete v druhém webovém odkazu.
  4. Prej že je JagdPz IV ****.... :D Jedna hra A hned další hra potom
  5. Tak jsem dneska s KV zahrál vynikajících 6 expů ve hře. To se mi hodně dlouho nestalo, jestli vůbec :D Snažím se do patche vyzkoumat a koupit KV-3, tímhle tempem budu do léta hotovej.
  6. Poslušně hlásím, že jsem debil! 2800 her a nedostal jsem ani jednoho Mause. Za hru už jsem dostal několikrát z 8. tieru dva enemáky z 10., ale Maus mi pořád uniká. Už jsem byl docela nasrštván.... Teď přišla hra, 2 Mausové v enemy týmu, radoval jsem se, že možná dneska smůlu prolomim. Spotla mě T-50 a na 2 rány od artyn jsem chcípnul jako první ve hře. Néééééé
  7. Victory! Battle: Ensk 1. února 2012 20:12:53 Vehicle: T28 Experience received: 2 820 (x2 for the first victory each day) Credits received: 40 254 Battle Achievements: Defender, Sniper
  8. Victory! Battle: Abbey 29. ledna 2012 21:42:39 Vehicle: T28 Experience received: 1 063 Credits received: 29 141 Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal Expy a kredity nic moc, ale zničeno 7 enemáků, taková obrana základny se mi ještě nepovedla.
×
×
  • Vytvořit...