Přejít na obsah

spartan 19

Members
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

spartan 19's Achievements

  1. Zdravím všechny hráče a hlavně co hrají PvE. Dovolil bych tyto hráče upozornit na možnost si zahrát mimo hru AW též moderní tanky v konzolové verzi WoT. Bitvy probíhaj na velkých mapách- veteráni WoT tyto mapy znají ze staré verze WoT. Hraje se 15 lidí proti 15 botum, výdělky bez premka cca 20-30 000 kreditu, zkušenosti 500-600. Například abyste si vyzkoumali tank T-72 budete potřebovat přes 1 500 000 zkušenosti. Než se dostanete k tanku T-72 , musíte vyexpit T-44 , potřeba 300 bitev, T-54- více jak 300 bitev atd. V příštím týdnu bude ke koupi prémiový tank Chieftain T95/59- za cenu kolem 600 kc
  2. Iosifek díky moc za nabídku , ale já radši hraju sám.
  3. Nejsem ....ani netrpím syndromem , Wargamin znám více jak 5 let. Konzol. divize je řízena američany a oni za prachy by snad prodali i vlastní mámu. Stejnak jim to nebylo nic platné , že si hráči mohli koupit tanky , které si hráči na pc verzi museli tvrdě vyjezdit.. například tank IS-5. Z konzol verze odešlo více jak 70% hráčů co to hrálo před 4 a více léty. Já odešel k AW a výše zmíněným příspěvkem jen upozornit , co Wargamin chystá v konzol.verzi WoT. Také sem jasně napsal , že o hře nedělám velé iluze .. viz RNG.
  4. Já AW hraji něco málo přes 6 měsíců a plně souhlasím , že hra čím dál horší a velký úbytek hráčů. Jsem tedy moc zvědav jak dopadne ta hra co chystá Wargamin na konzole. Totiž chystá přidat do hry WoT moderní tanky-jako lákadlo je tam zobrazen tank M1 Abrams. Asi tam bude to slavné RNG 25%-tak to těžko přitáhne nové hráče do hry WoT.
×
×
  • Vytvořit...