Přejít na obsah

leon51

Members
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele leon51

  1. Zdravím škoda už nejde stáhnout, na Uložto již neni.
  2. Zdravým jen takový dotaz, ve hře klávesa "C" by měla dobíjet munici. Čím to že ať buším do klávesy jak magor, tak ji ne přinutím k doplnění munice. To musím mít nějaká privilegia, nebo jak funguje. Díky za nakopnutí ve hře
  3. Také velké díky za češtinu, jen 0.31.5990 vydána 5.3.2020.
  4. Zdravím jen se chci zeptat, jestli se to někomu taky nestalo. Včera v jedné bitvě, se mě najednou z ničeho nic tank zasekl, a začal se jak magor točit pořád dokola, a nereagoval na žádnou klávesu. Toto se stalo již podruhé, tak nevím čím to.
  5. Tak se to konečně povedlo, stačilo u svého účtu Saved Games/Armored Warfare/User/Profiles/default, přejmenovat nebo smazat atributes. Nu a pak si herní klient, vytvoří nový soubor. A hle zase to funguje jak má. Jen mne umrtvilo to, že když jsem v bitvě a jsem zneškodněn, tak mohu mačkat klávesu č.8 jak magor a do boje mne to nevrátí. Tak myslím že to hodně, těmi aktualizacemi doj**li. V bitvě jedu, hle nepřítel tak do něj najedu, nebo padnu a nic. Předtím tímto způsobem šel zlikvidovat, a terz nič. Zajímavé že boti v boji, se objevují verze 9; 10; 11; ale se lze dostat nanejvíš na 10. Úvaha ma cenu to dále hrát, těžko říci.
  6. Ano pítt klient verifikován několikrát. Iosifek ovladače nová verze, jj to vím že to není 32 bit. V této verzi již Widle nepoužívám jen 64 bit. A hrome ještě tak umět anglicky, holt stará škola.
  7. Zdarvím při spuštění Armored Warfare, se nezobrazují úvodní názvy (Alods; tvůrci hry). Normálně mám černý monitor a kurzor, po chvilce zvuk na pozadí a nic. Dám Ctrl,Alt, Delete správce úloh který zavřu kliknu na liště na ikonu Armored, a hra naskočí a vše funguje normálně. Děkuji za případné podněty.
×
×
  • Vytvořit...