Přejít na obsah

hobit22

Members
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

hobit22's Achievements

  1. Prosím o radu. Někde to tu je, ale nemůžu nic najít. Jak na povýšení velitelů? Kolik velitelů společně táhnout? Díky.
  2. Dík za slova útěchy. Nějak se v tom budu plácat. Je ale fakt, že ačkoliv mám spoustu času (jsem důchodce), hraju AW čím dál míň. Dám jednu dvě bitvy a pustím si něco jiného.
  3. Statistika nuda je, má však cenné údaje. Odehrál jsem 50 bitev v režimu PVE, úrovně 6-7-8 a dělal si čárky u vítězných druhů vozidel. Obrněná vozidla a stíhače tanků jsou shrnuty do jedné kategorie, je to jeden pelech-kulomeťáci a rakeťáci. MBT tanky zaznamenaly jen 10 vítězství, z toho 8x jsem vyhrál já. Měli by s tím něco udělat (PVE).
  4. To se fakt nedá hrát! A já myslel, že budu jezdit s tanky. No ano, můžu, ale bitevní tanky hrají v AWéčku (PVE) druhé housle. Naprosto dominují různá vozítka s „kulomety“ a raketami, mnohdy určená k převozu pěchoty. Divím se, proč světové mocnosti vyvíjí a hromadně vyrábí MBT tanky. Vždiť jim je rozstřílí tyhle kočárky. Jo aha, oni to ještě neví. Zato Awéčku je to jasné již několik let. Jen můj osobní názor: AW je debilní akční střílečka se spoustou chyb, na dnešní dobu s mizernou grafikou a nemá češtinu (ještě jednou děkuju Pitte za vynikající práci a podporu). Co s tím? Tanky mě chybí, znovu nainstaluju WOTko a občas se tam svezu. AW nesmažu, a jen někdy si zablbnu v PVE. Omlouvám se všem příznivcům tété hry, ale já kropičem být nechci a nebudu, nebaví mě to.
  5. Děkuju. No ale ta doba nabíjení, i když jde upravit schopností Armaty.
  6. Je to normální? Velké překvapení. Dostal jsem bedničky štěstí a smontoval a aktivoval T-14-152 Armata, 10 tier. Jsem nováček, hraju od 13.8.2019. Mám spoustu času a tak jsem stihl 3200 bitev převážně v PVE. V současné době jsem ale frekvenci hraní podstatně snížil, nebaví mě ve hře kropiči. A najednou takový dárek. Tak ještě jednou - je to normální? Běžné?
  7. Prosím o radu. Nemůžu hrát Karibskou krizi. Klikám na červený obdelník-do bitvy a nic. Díky
×
×
  • Vytvořit...