Přejít na obsah

bluedevilcz

Members
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    1

Vše od uživatele bluedevilcz

  1. Nevíte někdo, proč mi nejde moutnout trvalý camo na loď, pro kterou je určený? Jedná se teda o bionic camo, mám jich plnej inventář, ale u žádné lodě se mi ve vnějším vzhledu neukáže, jen v inventáři!(
  2. Mě taky a zaboha sem nepřišel na to, jak hru spustit....D))))
  3. Mno a ted bude update kazdej 3 ti den do te doby, az to prestanou hrat i ty zbytky, co to jeste hrajou, pac kazdej dalsi update hru opravdu "zlepsuje"!)))
  4. Nooo, tak ja to dnes taky zapl, protoze tam daly ty francouze, na ktery sem cekal. Nejen, ze sem nijak nezjistil, do ktere mapy se v pve lognu, ale po prvni minute sem s francouzskou 4 kou zustal sam, jak to asi mohlo dopadnout, tak sem to zasejc vypl a sel si zaplavat!)
  5. JJ, v době, kdy se pomalu nedá hrát PVP je to pecka!)
  6. Jop ti ruští zmetci mi ukradli ucet na wargaming, psal jsem na podporu, tak sem zvedavej. Muj ucet, prej sem RUS a od 22.12 2018 jezdim pro ruskej klan: novinky: účet už podpora zamkla, potvrdily odcizení a dál se mnou komunikují o vrácení účtu. edit: ok, ucet zpet, polovina garaže v riti, koupeny 2 zbytecny desitky!(
  7. Kam ta hra spěje, to je opravdu material a jak se s timhle da hrat PVP?! Kde vubec vzali ty desitkovy tanky?!
  8. JJ, dneska, a posledni dobou častěji, sem taky hral PVP.....vsichni napravo a hlavně co nejrychleji, aby nahodou někdo nezustal posledni, no a ja jedinej se dal nalevo.....vzal sem si merkavu a nabil 4x HE, stoupnul za hrbol a cekal, mno chcipnul sem brzo, ale 2 tankum sem sundal pasy, coz byl vlastne muj zadany ukol!))) Takze ja sem spokojen, samozrejme tymu sem asi moc nepomoh, ale mam chut vlastne pomahat tupýmu ruskýmu stádu? A myslíte, že jsem sám? Treba úkol sestřel v glops 15x drona, to je docela průser, páč jak takovej dron vzlítne, všichni okamžitě přestanou hrát o území a všichni šijou po dronovi, souboj nesouboj!))) atakdálatakdál!))) Kdyby nebylo PVE a speciálky, už bych to dávno odinstaloval, páč tupost RU hráčů je nekonečná.Nedávno sem tu řešil kecy proti PVE, já naopak nechápu, jak někdo psychicky vyrovnanej může zvládat PVP. Zlatí poláci ve WOT, odehráno 36000 bitev!) Jak ve WOT, tak v AW, nedá se hrát PVP, aspoň pro mě, protože se nehraje týmově!!! Já nevím, třeba řazením do týmů podle barev, nebo 1-50, s kriteriem "odehráno", popřípadě tvorba čet dle přednastavených pravidel, cokoli, co zabrání tomu idiotskýmu MM dělat si co chce!)
  9. ...něco jako sestřel 50 dronů v glops v 1. minutě!)
  10. ...mno ja myslel, ze bude realny dosahnout v ceste bojovnika aspon na altaye v nejakym normalnim hracim case, ale s takovou koukam ze ani nahodou, 10 hodin denne u toho sedet neminim, takze sem jim poslal 7 eur at se maji lip, ale nic za to nedostanu!(
  11. omg: " From January 24 to January 29, 2019, the following bonuses will be in effect: 50% Battle Coin income bonus for every battle in every mode 400% Experience income bonus (x5) for the first victory of the day for the Random Battles (PvP) and Global Operations modes a opet 10 a opet modra hvezda a opet ubohych 27 coinu!( a nemuzu jim ani sdělit, ze je to ubohy at dou do RU prde..!!!, pac zrusili forum, cim dal lepsi!!!)
  12. A tomuhle rikaj 50% coinu navic za kazdou hru a kazdej mod? Vazne? Vazne z nas budou delat takovy trubky??? V RU je fakt vsechno mozny!) Vubec nejde o 50% navic, ale o slevy za nakup, takze jako ve wot, kdo ma prachy, tak jede, popripade jeste spousta ruskejch kamaradu!( Dalsi hra, co de do sracek(((
  13. Aha, no jooo tak sry, takový tanky já nemám!)
  14. Předpokládám, že ten sphinx byl v tvým týmu v době, kdy se ještě dalo střílet do vlastních....já to být nemoh, páč se sphinxem jsem v pvp nebyl ani jednou, plesknul jsi mu ji heatem za 1300 z otočky, asi jsi měl M1A3, ale s tou porážkou si nevím rady, co mi uniká?)
  15. Kuci především, já si nestěžuju, je mi to šumák a chápu to!) Ať si každej dělá, co chce, já samozřejmě vždycky rád pomůžu, jen jsem trošku citlivej na to, s kým jezdím. Nás CZ players je v komunitě AW pořád strašně málo, takže k sobě buďme slušní a pomáhejme si. A vy kluci z CZP sorry, že jsem tu rozvířil takové dohady. Prosím, už to neřešte, o nic nejde, kařdý máme svoje mouchy!)
  16. Kluciiii fakt ste hodní, ale můj názor je jinej (nechci psát, že se oba pletete)))...jen to uvedu na pravou míru...))) Tak k mýmu vstupu do CZP, už nevím s kým jsem ve hře mluvil, ale jen jsem se ptal kolik je vás v klanu, místo odpovědi na mě byl vznesen dotaz, jestli a kolik mám desítek, odpověděl jsem že 10 a že už to hraju dlouho, jen s pauzou a opět jsem vznesl dotaz, kolik je členů v klanu. Odpověď zněla podívej se sám a byla mi poslána pozvánka...tak jsem koukl. Po vstupu na TS jsem se doslech, že mám zpřístupnit jako všichni v klanu svoje staty a bylo mi doporučeno, asi po shlédnutí statů, abych začal víc hrát PVP. Dál už se se mnou nikdo nebavil, tak jsem si hrál svoje a nasával v TS atmosféru, až do předmětného rozhovoru dvou hráčů CZP klanu. Když jsem slyšel to fakt hustý odsouzení PVE modu a hráčů, tak jsem koukl na staty dotyčných, respektive stačily mi jen staty jednoho....nebudu se opakovat, je to popsáno výše. Něco odehráno už mám nejen v AW, pro představu, třeba ve wot něco kolem 37000 bitev, takže mě bylo jasné, kde že pramení ta síla a sebejistota onoho dotyčného hráče, který má odehráno celkem 3500 bitev v AW a v garáži všechny TOP tanky včetně altaye. Mno já mám odehráno něco kolem 7-8000 bitev a typl bych, že jsem tak v polovině, možná těsně za. Většinu 10 už mám, ale pořád mi v garáži nějaký chyběj a cesta k nim je trnitá, hlavně co se týká kreditů. Doteď to bylo tak, že když jsem si chtěl koupit novej tank, musel jsem prodat starej, abych na něj měl. Teď jsem ve fázi, kdy doplňuju garáž již prodanejma tankama kvůli úkolům, jedu pomalu na 10, který nemám + čekám, že přibude za chvíli nějakej další obchodník a tudíž další tanky, na který budu muset vydělat. Takže pokud do hry nechci vrážet reálný prachy, nic jinýho, než hrát převážně PVE mi nezbývá!!! Nejsem vůbec proti PVP a hraju ho rád, asi o tom to i v poslední fázi bude, ale ještě to chvíli s politikou mycomu potrvá. Všichni to přece znáte, vyčleníš si příklad 3 hoďky na PVP. Když dobře a statistika win/lost bude 50%, jak zkušenosti, tak kredity se moc hejbat nebudou.(není to škoda?) Když budeš mít peška, tak dokonce proděláš a budeš si spílat, že si ty 3 hoďky moh dělat něco jinýho a navíc budeš ********, že si to vůbec hrál. A nakonec se už taky řadím ke starejm pardům, gamesama ostřílenejm a úplně mi stačí stupidita některých hráčů, v současnosti především ruských, v PVE k tomu, abych souhlasil se svou ženou a řekl si, že mi to nestojí zato, rozčilovat se, nadávat a vůbec to řešit!!!))) A k tomuhle mi stačí jen selskej rozum a nějaký flame game mě nezjímá, vždycky to bylo, je a bude jen o lidech!)
  17. Předem taky moc děkuju pitovi za cz a pepovi za obětavost a rady! Chtěl jsem jen dodat, že CZP je striktně o PVP. Než jsem klikl nad odejit z klanu, tak jsem vyslechl fakt nechtěně rozhovor na TS dvou klanových hráčů z nichž jeden, který má ve statistikách odehráno celkem 3500 bitev dohromady(PVE,PVP,GLOPS,SPECIAL) a v garáži všechny desítky, co jsou ve hře, všechny zajímavý premiáky a samozřejmě novou velitelku a novýho altaye, prohlásil, že PVE je režim pro dementy, že nechápe, jak to někdo může hrát a už vůbec ne, jak tam někdo může nahrát 8000 bitev a tak dál))). Takže vybrat klan není dle mě vůbec jednoduchý!)
  18. Do riti, update a co ctu, tak to jde stejnou cestou, jako WOT do pr....., cek expi, aby dosahl na tank, kterej oni pozdej znehodnotej a tak to pude dokola, jen kupuj premiaky a UFO tanky a furt dokola a dokola!(viz sheridan a chall!!!)
  19. Cus, dostal nekdo za vcerejsek nakou kompenzaci, co slibili?
  20. Ne máš pravdu, to ani netuším, her bylo víc, ale byla tam serie 21 her z nichž byla 1 výhra a jedna remíza!) Za co jsem dostal těch 40 bodů do klanovek fakt nevím, ani sem si toho nevšiml!)
×
×
  • Vytvořit...