Přejít na obsah

MeJiX

Members
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

MeJiX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Popularita

  1. Zdravím všechny uživatele a hráče Armores Warfare. Dával jsem si postupně dohormady další překlady jednotlivých misí do této hry, včetně kavkazského konfliktu (škoda že už skončil). A protože pítt64 je zaneprázděn dalšími opravami a aktualizacemi, dal jsem dohromady překlad do češtiny "Arabské noci" - obě dvě části. Jediné co nemám jsou texty a kódy u proher těchto kol, Překlad jsem dělal ze svých odehraných bitev. Také jsou přeloženy některé další mise. Pokud by se vám má práce líbila, můžu pokračovat v dalších překladech. Stažené soubory stačí nakopírovat do adresáře english a přepsat původní soubory. https://webshare.cz/file/1O4eb12824/aw-an-zip Přikládám screeny:
  2. a vzhledem k tomu, že jim to každou chvíli padá, těžko se dá něco zkoušet A navíc - po vyhrané bitvě se mi nevrátil tank do garáže, od té doby hra padá a nejde najet. Už jsem odeslal asi 10 reportů o chybě.
  3. omlouvám se, těch stránek je opravdu mnoho, takže mi mohlo toto tvé sdělení uniknout. Přesto ještě jednou mockrát díky za tvou ochotu a rychlost
  4. došlo, mockrát děkuji. Jen malý dotaz, jména některých velitelů jsou v azbuce, stejně tak názvy misí, nebylo by lepší ponechat angličtinu? Jinak doporučuji webshare.cz - je mnohem spolehlivější, než ulozto. a přístup k souboru lze rovněž zaheslovat.
  5. ahoj pítt64, rád bych tě poprosil o češtinu do Armored Warfare. Hra se mi líbí, bohužel já a angličitna nejsme moc velcí kamarádi... A tak tápu a tápu... A náhodou jsem na netu narazil na toto fórum. Hraji na EU portálu. Předem moc děkuji, MeJiX
×
×
  • Vytvořit...