Přejít na obsah

pítt64

Moderátor Armored Warfare
  • Počet příspěvků

    840
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    139

Příspěvky od uživatele pítt64

  1. před 20 hodinami, Iosifek napsal:

    Tak přemejšlím, zda nedostanu taky ban, za to, že jsem AW odinstaloval. :mask-removebg-preview:

    Nic, páč neexistuje. To je něco jako temná hmota a energie ve vesmíru. Tušíme, že by tam něco takového mělo být, ale nedokážeme to nijak změřit, pač to nereaguje s ničím co známe.

    Kdybys napsal " ruské svědění", tak to má dneska po celém světě kde kdo. Mnozí se drbou až do krve a nepomáhá to.

    Po delší době Vás kluci zdravím!!!:headbang:

    A o tom svědění???

    Což takto americké neštovice???

    Dál se rozepisovat nebudu a přeji hodně dobrých zásahů.

    Ahoj.

  2. V 10. 4. 2022 at 18:13, sejba napsal:

    To PVP hrají děti nebo nebo lidé po lobotomii? To je snad horší jak votko , říkám si zahraju na nižších tierech když na těch višších je čekání jak prase a neznám tam mapy , proč ty mapy nejsou v PVE ať si je člověk naučí? Nechápu vývojáře že ve všech hrách , proč vůbec neposlouchají hráče nebo aspoň nenaslouchají . 

    tierech když na těch višších ???? :Smile_veryhappy::Smile_veryhappy:

  3. Před hodinou, arnost905 napsal:

    Ale to je dobrý nápad, mít vlastní hráčské pyžamo :-D Dneska už je to jednoduchá záležítost a nevíc nepředražená. Takové foto na hrudi, kde mi hýt propaluje mozek :-D

    Jinak výpověď Billovi písemně a doporučeně s ověřeným podpisem na podatelně AW u SilentStalkera :-D

    :smiley-drinking::facepalm:

  4. před 23 hodinami, arnost905 napsal:

    No a naše klany se budou muset postarat asi o "databázi" hrajících hráčů pro pyžama, bo nějk ta jarní únava ... :-D

    Mám dát výpověď sám, nebo budu zredukován, bo v pyžamu nespím???? :-) 

  5. před 5 hodinami, Iosifek napsal:

    :Smile_honoring:

    Tak jsem AW odinstaloval. S tou hrou končím. Není to žádné náhlé hnutí myslii, je to po zralé úvaze. Není to ta hra, kterou jsem začal hrát a nic mě nepřináší.

    Děkuji všem za pomoc a zábavu při společném hraní.

    Ať se Vám všem vše daří. :689460668_Vstiek-removebg-preview:

     

     

    :Smile_sad::Smile_sad: Tak ať se daří!!!!!!:good:

  6. Před hodinou, arnost905 napsal:

    Tak drazí příznivci házení gumových medvídků, SilentStalker mi napsal omezení výher v těch Bonusových her na zlaťáky ve hře. Nejvyší vyplacený bonus bez ohledu na procenta (třeba 160 nebo 200% atd.) je omezen částkou 10000Goldů!! Nemusíte utrácet za nic jako já...

    Všimni si příště, že je to v tom okně úplně dole napsané česky :-)

  7. před 3 hodinami, korzar napsal:

    Mali sme v klane borca, ktorý mal AW nainštalované na PC tak, že jeden svoj účet mal v jednom adresári a druhý v inom adresári. Obidva myslím boli EU. A spustiť sa mu dali obidve hry tak, že sa dali hrať samostatne. Ale to je už nejaký čas dozadu, GameCenter a aj hra a servery prešli nejakým vývojom, neviem či je to ešte možné aj dnes. Chlpec s nami v klane už nie je, teraz ho myslím bavia lietadlá.

    Ale aby som sťahoval update len raz a to pre pre všetky svoje účty (ale nie Steam) to možné je, mne to tak funguje. Steam a bežné PC AW sú dve veci, preto ti to dovolí spustiť obidve verzie hry naraz.

     

    Ahoj,

    Se Steamem zkušenost nemám, ale EU a RU určitě. Na jednom ze třech PC co to hraji mám naistalovány obě hry AW a to jednu pro EU a druhou RU. (EU v podstatě nehraji vůbec)  Jsou to dvě hry na sobě nezávislé! Mám jednoho klienta, a dvě hry ve stejném adresáři. V klientovi si musím vždy přepnout, to co chci hrát. A každá hra se aktualizuje zvlášť a jinak to pravděpodobně nejde, pokud nemáš nastavenou automatickou aktualizaci, potom je pravděpodobné je na jednu koukáš a čekáš a druhá jede na pozadí.

    Pořád jsou to dvě rozdílné hry, na stejné platformě a stejných podmínkách. A hlavně na jednom hracím serveru!!!

    Proto ani nejde převádět věci nezi účty EU a RU a pod. Viz. Na RU jsem si koupil CZ balíček, ale v klientovi jsem byl nalogován (jsem si nevšiml) na EU. Aktivoval jsem ho a marně čekal, kdy se mi objeví ve hře. Po dvou dnech jsem bombardoval podporu, a bylo mi odpověděno teda slušně, že jsem vůl a mám si dávat pozor co dělám. A že mezi účty EU a RU se z technických důvodů nedá převádět.Toť moje zkušenost.

  8. před 2 hodinami, arnost905 napsal:

    Tak jsem krutě utrácel v bedničkové loterii na T10 Object 640 a potřeboval jsem 110 bedniček. Vedlejší příjem z pronájmů 9000zlaťáků. Dával jsem to z osobních úspor a moja jen valila oči a nasucho polykala při pohledu na částky tří plateb kartou :-D Holt Vánoce :-D

    :facepalm::smiley-drinking::Smile_veryhappy::Smile_veryhappy:

  9. před 7 hodinami, arnost905 napsal:

    Tak jsem včera na popud Billa a Rapyho nainstaloval steamový AW, přepsal se mi spouštěcí odkaz na ikoně a naštěstí mi chlapi dali správný link a tak mám na ploše dvě ikony AW, alespoň jsem nemusel přeinstalovávat. Druhé bylo překvapení v garáži, bo mi smazali tak nějak od sebe všechny tanky až na jedničky a Type-59. To byl teda docela podraz, i když jsem to tam léta nezapnul. Ještě musím dojít na to, abych se dostal tím steamovým účtem na web-shop, abych si stál teho helovínského dračího avatara. No, a expení nakonec 5 účtů můžu asi jen já... :-D

    ..........

    Takže s tím smazáním garáže se to má asi tak, že kdysi se měnili hromadně tanky ve stromu a smazali je všem, ale zůstaly expy, převedené na globální a kupa zelených. Takže mám 5 účtů s T9, na steamu jsem koupil T9 chalyho a čekám na pyžama na 10x :-D Prodali ale i prémiák a mám tak 9000goldů, takže mi vrtá hlavou, co za to asi koupím.

    :facepalm::Smile_trollface-3::Smile_veryhappy:

×
×
  • Vytvořit...