Přejít na obsah

pítt64

Moderátor Armored Warfare
  • Počet příspěvků

    840
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    139

pítt64 last won the day on Listopad 27 2023

pítt64 had the most liked content!

12 Sledujících

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

pítt64's Achievements

  1. Po delší době Vás kluci zdravím!!! A o tom svědění??? Což takto americké neštovice??? Dál se rozepisovat nebudu a přeji hodně dobrých zásahů. Ahoj.
  2. tierech když na těch višších ????
  3. Mám dát výpověď sám, nebo budu zredukován, bo v pyžamu nespím????
  4. Oprava 15. 1. 2022 - 3 soubory je tam
  5. A ještě je to jednou hned, když tu hru spustíš. Je to stejné jako návod k použití třeba na šampón. Malinké písmenka
  6. Všimni si příště, že je to v tom okně úplně dole napsané česky
  7. Ahoj, Se Steamem zkušenost nemám, ale EU a RU určitě. Na jednom ze třech PC co to hraji mám naistalovány obě hry AW a to jednu pro EU a druhou RU. (EU v podstatě nehraji vůbec) Jsou to dvě hry na sobě nezávislé! Mám jednoho klienta, a dvě hry ve stejném adresáři. V klientovi si musím vždy přepnout, to co chci hrát. A každá hra se aktualizuje zvlášť a jinak to pravděpodobně nejde, pokud nemáš nastavenou automatickou aktualizaci, potom je pravděpodobné je na jednu koukáš a čekáš a druhá jede na pozadí. Pořád jsou to dvě rozdílné hry, na stejné platformě a stejných podmínkách. A hlavně na jednom hracím serveru!!! Proto ani nejde převádět věci nezi účty EU a RU a pod. Viz. Na RU jsem si koupil CZ balíček, ale v klientovi jsem byl nalogován (jsem si nevšiml) na EU. Aktivoval jsem ho a marně čekal, kdy se mi objeví ve hře. Po dvou dnech jsem bombardoval podporu, a bylo mi odpověděno teda slušně, že jsem vůl a mám si dávat pozor co dělám. A že mezi účty EU a RU se z technických důvodů nedá převádět.Toť moje zkušenost.
  8. Aha, tak už známe viníka už víme, kdo zavařil servery. Copak nevíš za ta léta, že po update se hraje jen 6 her a ne 7 ???
  9. Oprava2 - u T72M4CZ / 1 soubor je tam
×
×
  • Vytvořit...