Přejít na obsah

RowJack74

Members
  • Počet příspěvků

    42
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    4

Příspěvky od uživatele RowJack74

  1. V 13. 12. 2019 at 8:31, huskyB12_CZ napsal:

    Pomohlo mi v nastaveni odškrtnout, uložit a znovu zaškrtnou kolečko myši, který používám pro aktivaci sniper modu.

     

    Díky Ředitelskej :)

    Ahoj, to jsem udělal jako první a bez efektu :Smile_amazed: zkusil jsem to víckrát .

    Tak už mi to funguje, přehodil jsem několikrát různý klávesy na sniper mod + restart hry + restart kompu , ale netuším co z toho pomohlo :Smile_glasses:, jinak hra začala o dost víc lagovat, asi to bude tím spuštěným eventem ...?

     

  2. Ahoj, chci se zeptat taky vám blbne přepínání munice u MBT s kulometem ? Když se přepnu mezi normál a sniper pohledem hodí  mi to kulomet :Smile-playing:, je to dost otravný. Musím pokaždý znovu zmáčknout klávesu munice při přechodu v pohledech :Smile_amazed:Máte někdo stejný problém?

  3. V 9. 12. 2018 at 21:26, Lukaso_von_Teschen napsal:

    Mě spíš děsí to hoření. I ap tě zapálí jak nic o heatech ani nemluvím. Dneska jsem si připadal jako cheter. Tři výstřely a 3 tanky jasem zapálil. 

    Čus, pravdu máš. Dneska jsem si připadal jak na hranici s tím hořením to asi zase trochu přeladili ... a obzvlášť kulomety mě zapalovali, tu zpropadenou Merkavu, snad každou střelou, to není možný tenhle tank expit :Smile_sad:

  4. Ahoj, mě se vítězná bitva ani nazapočetla, chvilku před koncem megalag a pak jsem byl zpět v garáži a nic jsem nedostal ... Opravdu povedená aktualizace, asi mnogo vodky ... opět :Smile-bajan2::facepalm:

    Jinak se mi zdá že si hra nějak často plete normální střely s raketama nebo co se to děje ... těch sežranejch zásahů je abnormálně mnoho nebo na to mam jen štěstí. A navíc se mi zbláznilo osvětlení hry některý mapy září jak šílený.

  5. Ahoj, mě se hra ani nespustí skončím u tý autorizace píše to že " servry nejsou připraveny" po chvilce se spustí AUTORIZACE a hra začne ověřovat a tím končím ... :(

     

    Tak jsem pohledal info od SS na ofiforu:)

    Server Issues - December 1

    Hello everyone,
    we are currently experiencing server issues, which will result in several more hours of downtime. We expect to have a solution later today, but for now, the servers will stay disabled at least until 20:00 CET. We will keep you informed of the status in this thread. Once the server is up, we will discuss appropriate compensations.
    Status: The developers were called to the office and are working on a fix
    Fix ETA: 20:00 CET

     

    Volný googl překlad:

    Problémy se serverem - 1. prosince
         Ahoj všichni,
         v současné době dochází k problémům se serverem, což bude mít za následek několik hodin nečinnosti. Očekáváme, že budeme mít řešení později, ale zatím servery zůstanou aktivní alespoň do 20:00 SEČ. Budeme Vás informovat o stavu tohoto vlákna. Jakmile server nastane, budeme diskutovat o vhodných kompenzacích.
         Stav: Vývojáři byli povoláni do kanceláře a pracují na opravě
         Fix ETA: 20:00 CET

  6. Ahoj, odkdy jsou v GLOPS artyny ? Teď jsem hrál bitvu a na každý straně 6x arty .... doslova hnus. GLOPS jsem do teď využíval k expení, PVE mě nějak nebaví, ale s těma artynama je to konec, úplně mi naskočily vzpomínky z WoTka :Smile_confused: jak to prasily arty v každý bitvě. A když jsou úkoly GLOPS i PVP tak to bude tedy zábava něco splnit.

     

  7. Vyřešeno, našel jsem v tom jejich UPLAY klientovy ve vlastnostech u dané hry, možnost ověřování souborů a asi po 20 min šrotování to zkontrolovalo a aktualizovalo hru a už to jde :-D, začal jsem tu kampaň a je to docela zajímavý, ale hned v prvním souboji s "minibosem" jsem dostal naklepáno, trochu se peru s tím ovládáním myší toho postoje :-P. No chce to trenink nebo mam možná moc citlivou myš ...

×
×
  • Vytvořit...