Přejít na obsah

Romario

Members
  • Počet příspěvků

    427
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    18

Aktivity popularity

  1. Upvote
    Uživateli Romario zvýšil/snížil popularitu pítt64 v Vse nej do noveho roku   
    Šťastný Nový rok! Přeji všem hlavně hodně zdraví, protože všechno ostatní můžete při troše štěstí buď koupit, ukrást nebo zdědit

  2. Upvote
    Uživateli Romario zvýšil/snížil popularitu korzar v AW - Krčma "U tankána"   
    Skutečně jste borci. Je mi z vás smutno za to co tady předvádíte. Ještě, že ta hra jde do p...e. Tleskám jak se chováte k nováčkům. 
  3. Downvote
    Uživateli Romario zvýšil/snížil popularitu Kendy v AW - Krčma "U tankána"   
    Skutečně jste borci. Je mi z vás smutno za to co tady předvádíte. Ještě, že ta hra jde do p...e. Tleskám jak se chováte k nováčkům. 
  4. Downvote
    Uživateli Romario zvýšil/snížil popularitu Iosifek v AW - Krčma "U tankána"   
    Skutečně jste borci. Je mi z vás smutno za to co tady předvádíte. Ještě, že ta hra jde do p...e. Tleskám jak se chováte k nováčkům. 
  5. Downvote
    Uživateli Romario zvýšil/snížil popularitu jirkanovak v AW - Krčma "U tankána"   
    Skutečně jste borci. Je mi z vás smutno za to co tady předvádíte. Ještě, že ta hra jde do p...e. Tleskám jak se chováte k nováčkům. 
  6. Upvote
    Uživateli Romario zvýšil/snížil popularitu PanJelen v AW - Krčma "U tankána"   
    Skutečně jste borci. Je mi z vás smutno za to co tady předvádíte. Ještě, že ta hra jde do p...e. Tleskám jak se chováte k nováčkům. 
  7. Upvote
    Uživateli Romario zvýšil/snížil popularitu Lynx_cz v Vtipy, vtipná a zajímavá videa, gify, obrázky a hlášky.   
    Zaručený návod na břišní svalstvo. 
     

  8. Upvote
    Romario zvýšil/snížil popularitu uživatele Aaron Goldstein v Vtipy, vtipná a zajímavá videa, gify, obrázky a hlášky.   
  9. Upvote
    Uživateli Romario zvýšil/snížil popularitu George352 v Vtipy, vtipná a zajímavá videa, gify, obrázky a hlášky.   
    Zaručený návod na břišní svalstvo. 
     

  10. Upvote
    Uživateli Romario zvýšil/snížil popularitu Miruno v Vtipy, vtipná a zajímavá videa, gify, obrázky a hlášky.   
    Zaručený návod na břišní svalstvo. 
     

  11. Upvote
    Uživateli Romario zvýšil/snížil popularitu renin v AW - Krčma "U tankána"   
    Ruská super ochrana proti raketám.
     

  12. Upvote
    Uživateli Romario zvýšil/snížil popularitu Lynx_cz v AW - Krčma "U tankána"   
  13. Upvote
    Uživateli Romario zvýšil/snížil popularitu arnost905 v AW - Krčma "U tankána"   
  14. Upvote
    Romario zvýšil/snížil popularitu uživatele RowJack74 v AW - Krčma "U tankána"   
    Ahoj, přeju Vám všem
    ŠŤASTNÉ A VESELÉ SVÁTKY VÁNOČNÍ
  15. Upvote
    Uživateli Romario zvýšil/snížil popularitu RowJack74 v AW - Krčma "U tankána"   
  16. Upvote
    Uživateli Romario zvýšil/snížil popularitu pítt64 v AW - Krčma "U tankána"   
  17. Upvote
    Romario zvýšil/snížil popularitu uživatele Iosifek v AW - Krčma "U tankána"   
    Šťastné a veselé Vánoce všem.
     
  18. Upvote
    Romario zvýšil/snížil popularitu uživatele pítt64 v AW - Krčma "U tankána"   
  19. Upvote
    Romario zvýšil/snížil popularitu uživatele Iosifek v AW - Krčma "U tankána"   
    Jen doplním:
    Se učit, se učit, se učit.
     
     
    Učit se můžeš sám, tím že si a všechno sám přijdeš. To je hodně trnitá cesta.
    Můžeš se taky učit od druhejch, okoukat jak to dělají. Je to efektivnější.
    Nejefektivnější je ovšem, když tě to někdo naučí, vysvětlí co a jak.
    V praxi je to kombinace všech tří věcí.
     
    Když se podíváš na dobrého hráče, pokud nemá kryt, tak je stále v pohybu. Dopředu, dozadu, vrtí se jak psí ocas. Převážně střílí za jízdy, nebo alespoň nestojí dýl než co je potřeba k doměření a to ne vždy plnému. Takovej cíl se špatně střílí, to platí jak na hráče, tak na booty. Nováček si capne doprostřed cesty, mnohdy bokem k nepříteli a stojí a střílí. Tak ho booti rozeberou, krásně se jim zaměřuje na nehybnej terč.
     
     
     
     
  20. Upvote
    Romario zvýšil/snížil popularitu uživatele korzar v AW - Krčma "U tankána"   
    Niečo pridám aj ja k lepšiemu pochopeniu hry.
    Iosifek má 100% pravdu v tom, že nie je výhodné tanky predávať ak už ich máte v garáži. Za prvé predajom dostanete len 50% kreditov z toho čo ste za tank zaplatili. A za druhé koeficient "bonus techniky" narastá s každým tankom  ktorý je v garáži. Je to poznať hlavne na vyšších triedach tankov, kde za každý nový tank (tier 10) pribudne 0,7%. Ak sú teda v garáži všetky tanky od predajcov v hre, tak to robí (+/-) +30% ku každej odohranej hre.
     
    K tomu že tanky sú ľahko zničiteľné - každý tank sa správa lepšie ak je kompletne vyexpený, aj s posádkou. Tiež treba brať do úvahy to, ako je kto skúsený v hre. Skúsený hráč s tým istým tankom zahrá dobre a začiatočníkovi sa bude zdať že tank je nehrateľný. Každá trieda tankov vyžaduje iný prístup a aj takmer každý tank vyžaduje iné správanie sa v hre. Ako hráč musím vedieť kde má môj tank slabé miesta, tie si chrániť. A tiež musím vedieť kde majú slabé miesta iné tanky a akou muníciou ich prestreliť. Dobre to popísal niekde vyššie Iosífek. Naučiť s postup na mape - s každou triedou tankov (MBT, TD, AFV...) mať vyskúšané kadiaľ ísť (pre každú mapu), kde si najviac nastrieľam, nasvietim ale tak aby ja som bol poškodený čo najmenej.
    Chyba začiatočníkov je aj v tom, že nechajú po výstrele do seba strieľať. Je treba si nájsť také miesto kde po výstrele sa skryjem kým sa delo nabije, až potom znovu vystreliť. Aj toto správanie je silne závislé na tom v akom som práve tanku a tiež aké tanky protivníka ma práve "vidia". Ale je treba si uvedomiť že na nás nestrieľajú len tie tanky ktoré vidíme my, ale aj iné, ktoré my nevidíme ale oni nás áno, pretože sme nasvietení.
     
    Pre hráčov ktorí expia tanky, posádku a veliteľov je vhodné na získanie viac kreditov za hru používať prémiové tanky (ak sú k dispozícii), najlepšie v kombinácii s veliteľom Fedor Sokolov. Sokolov má už v základe vlastnosť, že pridáva hráčovi k výsledkom hry skúsenosti. Nepamätám si už presne tie čísla - ale okolo +30% v základe a po dosiahnutí plukovníka je to okolo +40% skúseností ku každej hre. Aj velitelia Jorge Alvarez a Olivia Bouchard (kúpení za goldy) dávajú na každú hru: +7,5% kreditov a +15% skúseností. Kombináciou toho všetkého sa dosiahne rýchlejší postup v hre. Toľko pokiaľ tanky, posádku a veliteľov expíme. Neskôr je výhodnejšie používať na tanky veliteľov vycvičených na dohľad, rýchlejšie nabíjanie, presnejšia streľba a podobne - ktorí majú lepšie výsledky ako Sokolov. ale zasa nepridávajú kredity a skúsenosti. To je na zváženie každého hráča.
    Takže treba vydržať a aby hráč získal viac skúseností: tanky a posádku expiť na 100%, dať im potrebné retrofity (podľa toho aký je to tank), používať na tankoch veliteľov vycvičených na každú triedu tankov iného a výsledky sa dostavia.
    Potom bude aj hra zábavnejšia -  ak to dovolia tvorcovia hry (podľa doterajších skúseností)...
  21. Upvote
    Romario zvýšil/snížil popularitu uživatele Iosifek v AW - Krčma "U tankána"   
    Na ty nové retrofity je ti klan a četa celkem k ničemu, je to ryze individuální záležitost. Navíc mám podezření, že to v Go počítá nějak podivně. To je jen pro top hráče, aby byli ještě lepší. Kašlu na ně.
    Nepobral jsem ani expení modulů na Zubra přes denní a týdenní úkoly. Možná chtěj z hráčů tahat goldy, aby si ty úkoly kupovali. Na to je ovšem 350 G za týdenní úkol trochu moc.A těch věcí které jsem nepobral je mnohem víc.
     
    Z těch prémiáků které mám, tak jezdím akorát Leclerc T40. Je to 9., ale je s ní zábava, zejména v GO. Je tedy velmi specifická na ježdění, ale když ti sedne, tak s ní naděláš pořádnou paseku. To je 14 000 G. Konec konců si ji můžeš odzkoušet na Alabinu. A jak s ní hrát ti rád poradím. Zeptej se Pitta jak se mu s ní jezdí. A ty ostatní prémiáky? Ve stromu jsou na hraní lepší, nebo srovnatelné tanky. Opravdu dobrých prémiáků je jen pár. Márdr, Termixy, ale Ramka je s nima srovnatelná, Degman, T40 a Asi i Obj. 490, tedy pokud máš podporu čety, ne sólo hraní.
     
     
  22. Upvote
    Romario zvýšil/snížil popularitu uživatele arnost905 v AW - Krčma "U tankána"   
    V podstatě hraju jen s prémiákama kvůli syslení a školení velitelů, což je nekonečný boj. Hraju jedno vozidlo za druhým kvůli násobkům. Jinak letos jsem slezl na zeleném z 560M na 229M. Mizí to před očima
    A teď jsem se pobavil, mám ještě stříbrné 12h bůsty na Zkušenosti ve výši 25% a platinový bůst 2h je ve výši 30%. Ti se s tím rozdáváním nemažou
  23. Upvote
    Romario zvýšil/snížil popularitu uživatele Iosifek v AW - Krčma "U tankána"   
    Waltare, PvP nestačí k atraktivitě jen přidat nějaké násobky. PvP potřebuje novou filozofii hraní. Lemming Train není zrovna to, co bych chtěl hrát.
    Aktualizace 0.21 odstranila arty z PvP a nahradila je něčím jiným, campers. Prodloužila totiž max. vykreslovací vzdálnost (tj. vzdálenost na kterou vidíš spotnutý tank) na 810 m. To je mnohdy přes celou mapu. Spolu s příliš dlouhými dohledy tanků, které se vzájemně překrývají,  na nějakou taktiku zapomeň. Budeš přibitý na nějakém místě, kde jsi alespoň nějak krytý, a budeš se bát vystrčit nos. Takže co uděláš když jako nováček, nebo ten co nezná mapy a všech 249 pozic kam se postavit na dané mapě, vystrčíš nos a někdo nachystaný z druhé strany mapy tě na  810 m odstřelí? Půjdeš hrát PvE, nebo jinou hru.
    Řešení?
    a) zkrátit vykreslovací vzdálenost na cca 680 m
    b) snížit tankům dohledy o cca 15% - 20%, aby se tolik nepřekrývali
    c) v AW neexistuje nic, kde by byli uceleně vysvětleny herní mechniky, žádné návody, žádná vysvětlení, proč to či ono
     
    A co se týká šrotu, tak to je v AW každej tank. Jak nějakej trochu vybočuje z řady a má trochu Lepší statistiky, tak přijde nef. To už musí sakra bej, a nikdo s tím tankem nehrát, případně hráči moc řvát, aby dostal buf. A i pak se dostane z kategorie nehratelnej  šrot, do kategorie, ještě hratelnej šrot.
    Vyvažování tanků se děje jen dle statistik, ne dle reálné hratelnosti. A tak hrajeme se šrotem. Viz anabáze Challingera.
     
  24. Upvote
    Uživateli Romario zvýšil/snížil popularitu pítt64 v AW - Krčma "U tankána"   
    Object 287. Novinka v AW na podvozku T-64. Tipuji 5 tier. Spekuluje se, že se jedná o dárek k výročí této hry 18.10.
     





  25. Upvote
    Uživateli Romario zvýšil/snížil popularitu waltare v AW - Krčma "U tankána"   
    Object 287. Novinka v AW na podvozku T-64. Tipuji 5 tier. Spekuluje se, že se jedná o dárek k výročí této hry 18.10.
     





×
×
  • Vytvořit...