Přejít na obsah

Romario

Members
  • Počet příspěvků

    427
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    18

Příspěvky od uživatele Romario

  1. před 2 hodinami, VARIO napsal:

    Hele kluci, potřebuji někde sehnat fajny obrázky tanků z AW na můj web. Víte o nějakym místě kde se dají stáhnout obrázky a popřípadě ikony, gify atp. ze hry? Jasně google ale je to zdlouhavy a na dlouhy probírání. Konkrétní odkazy by mi to usnadnily. Ano, můžu si udělat třeba screeny a ikony upravit v PS ale toto je na dlouho.Děkuji.

    Ahoj podívej se třeba tady:     https://vk.com/panzer_sofa

     

     

     

     

     

     

     

  2. před 13 hodinami, Iosifek napsal:

    Prosím o dodržování řazení příspěvků.

    Jeden příspěvek patří do vtipů a ten druhý do pochlubte se výsledky. :wacko: Tedy jsou na ně už zavedena samostatná vlákna.

    Koukám, že tu děláš moderátora.

  3. před 6 minutami, RowJack74 napsal:

    Ahoj, chci se zeptat taky vám blbne přepínání munice u MBT s kulometem ? Když se přepnu mezi normál a sniper pohledem hodí  mi to kulomet :Smile-playing:, je to dost otravný. Musím pokaždý znovu zmáčknout klávesu munice při přechodu v pohledech :Smile_amazed:Máte někdo stejný problém?

    Mám to stejný jako ty. :Smile-playing:

  4. před 11 hodinami, waltare napsal:

    K desítkovým premium tankům výše připojím svou poznámku. Vlastním Armatu 152 a nemohu si ji vynachválit, uplatní se ve všech modech a nabíjení 10,77 , dá se ještě snížit 5 megovým nabíječem po vyzkoumání Leclerca na tieru 9-10 ( mám jen ten za 3 mega ) , to považuji za OK.Měl jsem možnost mimo T40 jezdit se všemi premium tanky a ta moje Armata mi z toho prostě vychází nejlépe, navíc má po aktualizaci již přidanou vlastnost ještě rychlejšího nabíjení.

     

    PS : stála mě kolem 20 éček, padla brzy...

    20 éček, tak to máš kliku. Nebudu raději psát kolik jsem dal za bedničky na Oplota a stejně ho nemám. Jinak  ZuberGova pěchota v akci.

     

  5. před 19 minutami, Iosifek napsal:

    No, mě o ty kódy nejde, pémiáků mám hafo, a toho ostatního taky, ale ty informace co se v AW bude dít, ty bych rád věděl.

    Věřím, že bude nějaký výcuc informaci pak na ofi. stránkách. Jinak pro oko, jak možná bude vypadat tank Object 287.

    p1.jpg

    p2.jpg

    p3.jpg

  6. před 47 minutami, Iosifek napsal:

     

    Což pro nás nevládnoucími engliš je neodolatelná příležitost a zdroj informací.

    Stream sice bude v engliš, ale kódy se objevují psaný normálně v chatu. Podobný akce dělal na RU serveru třeba Zuberg. Jinak je to zatím neověřená informace.:whistling:

  7. před 2 hodinami, arnost905 napsal:

    V podstatě hraju jen s prémiákama kvůli syslení a školení velitelů, což je nekonečný boj. Hraju jedno vozidlo za druhým kvůli násobkům. Jinak letos jsem slezl na zeleném z 560M na 229M. Mizí to před očima :-D

    A teď jsem se pobavil, mám ještě stříbrné 12h bůsty na Zkušenosti ve výši 25% a platinový bůst 2h je ve výši 30%. Ti se s tím rozdáváním nemažou :-D

    Jako kompenzaci dostaneš obtisky :-D. Údajně dnes na tom speciálním streamu budou rozdávat kódy do hry.

     

    4.jpg

    4a.jpg

    4b.jpg

  8. před 2 hodinami, Grad napsal:

     Tady vocaď to vypadá (nazdar džentlmeni), že už to skoro zabili.

    Nejdříve zabili CZ/SK sekci ofi. fóra, kde to žilo, CZ/SK teamy tam pořádali turnaje, kecalo se o hře a o všem ... a teď to vypadá, že zabili už i to celý ofi.fórum.

     Kde jsou všichni ti playeři, kteří to hráli a byli ochotni do toho dávat peníze a čas ?

    Kde jsou ty desítky, stovky CZ/SK hráčů ?

    Vy jste to dotáhli ... Tichošlápku ... víš kam ...

    Ahoj Grade. Na tvoje otázky (kde jsou všichni ?) je jednoduchá odpověď. Mexiko to není.  

  9. Před hodinou, pítt64 napsal:

    Z ruského fora...

    Překlad Google: ale je srozumitelné :Smile_amazed:

    Moderní online hry se neustále vyvíjejí. Inovace následují jeden po druhém. Dnešní vývoj je neustálý závod s novými požadavky publika, nápady, technologie. Udržet krok s dobou a současně přizpůsobit všechny nové produkty i těm nejslabším a nejneoblíbenějším počítačovým systémům je velmi časově náročný úkol, který někdy vyžaduje mimořádné kroky nebo dokonce opouští některé nápady.

    Nyní, když Armored Warfare vstupuje do nového kola vývoje, je čas opustit jednu z těchto „kotev“. Jde o podporu hry na 32bitových systémech. Po mnoha dalších hrách to zastavíme na konci tohoto roku.

    Podle našich údajů je dosud méně než 3% hráčů Armored Warfare uživateli takových systémů a budou ovlivněni budoucími změnami. Ale do konce roku je ještě čas na aktualizaci!

    Stručně řečeno, bitová hloubka je schopnost současně zpracovat určitý počet bitů. Operační systémy jsou stejně jako všechny aplikace (nebo hry) 32bitové a 64bitové.

    Každý objekt na mapě je model pokrytý texturou, kterou hráč vidí - to se týká světa, objektů, vybavení spojenců a odpůrců.

    Textury jsou hlavním zákazníkem RAM - jsou uloženy v RAM, jejíž objem je omezen nejen fyzicky, ale také samotným operačním systémem.

    32bitový (x86) operační systém umožňuje Armored Warfare využívat maximálně 2 GB RAM.

    64bitový operační systém dá hře až 3,5 GB RAM za předpokladu, že tato paměť není obsazena jinými procesy.

    Pokud má váš počítač 4 nebo více GB paměti RAM, nebude 32bitová aplikace (hra) schopna využívat všechny prostředky. A pokud je nainstalován 32bitový operační systém, hra získá ještě méně paměti.

    I když máte 2 GB paměti RAM, přechod na 64bitový operační systém se ukáže jako účinný: malý nárůst může dramaticky změnit obrázek. Kromě toho můžete spustit libovolnou 64bitovou aplikaci.

    Práce s 64bitovým operačním systémem s 64bitovou aplikací má dvě významné výhody.

    Přidělení celého množství paměti RAM - 64bitová aplikace si může dovolit plně využít volné zdroje paměti RAM k načtení požadovaného množství textur.

    Lepší práce s odkládacím souborem - jedná se o systém, který umožňuje chránit RAM před přetížením uložením „přebytku“ na pevný disk. Počítačový disk uvolní RAM a uvolní některé prostředky.

    Odkládací soubor existuje také na 32bitovém operačním systému, ale v praxi poskytuje menší výkon. Kvůli omezením paměti RAM musí jednotka převzít zvýšené zatížení. Pokud se disk nevyrovná, vede to k „brzdění“.

    Je třeba si uvědomit, že pevný disk má také omezení rychlosti zápisu a čtení, v závislosti na modelu a typu: HDD nebo SSD.

     

     

    Kupujte nové PC ...Windejsi je asi ve ztrátě :-(  :-)



    Odmítnutí podporovat 32bitové systémy umožní týmu vyvíjet hru bez utrácení dalších zdrojů a bez ohledu na zastaralá omezení. Toto řešení vám umožní implementovat nové nápady a vylepšit Armored Warfare.

    Stále je čas na upgrade systému. Přechod je naplánován na polovinu prosince 2019.
     

    Mám dojem, že Rusové nebudou moc nadšení. 

×
×
  • Vytvořit...