Přejít na obsah

PanJelen

Members
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Aktivity popularity

  1. Upvote
    PanJelen zvýšil/snížil popularitu uživatele Romario v AW - Krčma "U tankána"   
    Skutečně jste borci. Je mi z vás smutno za to co tady předvádíte. Ještě, že ta hra jde do p...e. Tleskám jak se chováte k nováčkům. 
  2. Upvote
    PanJelen zvýšil/snížil popularitu uživatele Najlvin v AW - Krčma "U tankána"   
    Já tedy za sebe musím říci, že jsem spokojen. Dal jsem sice zatím jen pár bitev, ale 15 na 15 do půl minuty - to je prostě super. Pokud to takhle vydrží do budoucna, tak má ta hra nadějnou budoucnost Akorát by mě celkem zajímalo, co na to v Rusku - myslím, že jejich ping musel jít pěkně nahoru :D
  3. Upvote
    Uživateli PanJelen zvýšil/snížil popularitu arnost905 v AW - Krčma "U tankána"   
    http://aw.gamestone.pl/short-news-0-26-again-delayed/
  4. Upvote
    PanJelen zvýšil/snížil popularitu uživatele Lukaso_von_Teschen v AW - Rok 2018 v AW -----bude LoW   
    To jsem zvědavý co vymyslí, protože zatím co nápad to pi..vina. 
  5. Upvote
    PanJelen zvýšil/snížil popularitu uživatele Lukaso_von_Teschen v AW - RU server, pokec, info.   
    Asi nám silent nechal zablokovat účty ?
  6. Upvote
    PanJelen zvýšil/snížil popularitu uživatele Aorus_AIR v AW - RU server, pokec, info.   
    Takže na EU už jdou koupit Zhalo a Merkava "Black Eagle" akorát jaksi oproti RU to nevypadá na kampaň :D Prostě další ojeb ze Silentovi červené knihovny :D
  7. Upvote
    PanJelen zvýšil/snížil popularitu uživatele Amina-opice v AW - Krčma "U tankána"   
    Ono se asi tak nějak čeká, že hráči vlastně zapomenou jak to tenkrát bylo a začne se asi prezentovat trošku jiná pravda. Teď si po novém roce všechny tři pohlaví sednou a daj to prostě do kupy, tak se nebojte  Takže si to pojďme shrnout: SS se nikdy netajil, že by "staré" hráče co mu remcají do rozhodnutí nejlépe vyházel (ani nemusel,odešli), stojí za zrušením CZ/SK fóra(moc lidí nezbylo, takže to asi už nikoho netrápí), jeho rozhodnutí maximálně podporovat GLOPS a PvE i pomocí eventů v době kdy se populačně "lámal" chleba a všichni mu předhazovali, že to zničí PvP komunitu bylo skálopevné. Výsledek je na EU umírající server, kde brzo skapou i GLOPS a zůstane jen PvE. Když hra začínala byly tu dva cca populačně stejné servery... EU a RU. Jak je to dnes netřeba vysvětlovat. Položím vám jednoduchou otázku: Je to problém hry nebo vedení, když jeden server prosperuje a druhý ne? Podotýkám, že hra je na obouch serverech absolutně totožná.
  8. Upvote
    PanJelen zvýšil/snížil popularitu uživatele Lukaso_von_Teschen v AW - Krčma "U tankána"   
    I tak to je bída
  9. Upvote
    PanJelen zvýšil/snížil popularitu uživatele Lukaso_von_Teschen v AW - Soutěž o tématickou vánoční dekoraci   
    Jestli jsi sledoval stream mycomáků tak ti musí být jasné proč. Vždyť to jsou mamlasové kteří neumí hrát ani pve. Pro ně je snazší vymyslet nějakou kravovinu úplně mimo než ke hře 
  10. Upvote
    PanJelen zvýšil/snížil popularitu uživatele Amina-opice v AW - Posezení s vývojáři - 15.díl   
    95% článků na EU serveru je převzato z RU, takže 95% článků popisuje situaci na RU serveru, takže o EU se tam logicky nedočteš, spíš by mě zajímal dotaz např. k T-15, jestli jsou spokojeni stím, že asi polovina hráčů nejezdí nic jiného? Opravdu je to vozidlo správně vybalancováno?  To stěma velitelama je taky dobrej kec, někteří nemusí přeskakovat nic a krásně dojdou přes vcelku užitečné skilly až k hlavnímu, někteří to mají rozhozené jak když pejsek značkuje sloupek.Přijde mi, že něco rozhodil člověk vcelku rozumně a něco snad kvůli uspíšení rozhodil namátkově nějakej program. Dále nechápu dotaz ke čtvrtému retrofitu na prémiových vozidlech...On je nějaký prémiák 9+, tedy kromě Cent.120, které samozřejmě čtyři retrofity, stejně jako každá desítka a devítka má?  Dotaz na Leoparda taky dobrej, to tomu člověku někdo kompetentní nedokáže jednoduše vysvětlit, že v 0.22 došlo u MBT ke zhoršení stabilizace a Leo dostal bonus,aby zůstal +- tam kde byl? Jednoduchý jak facka, takhle většina odpovědí vypadá, že to snad odpovídá někdo z marketingu co o hře nemá ani šajna. I když ono to vlastně často vypadá, že o ní nemají šajna ani vývojáři 
  11. Upvote
    PanJelen zvýšil/snížil popularitu uživatele Lukaso_von_Teschen v AW - Krčma "U tankána"   
    Už to dává v pvp bitvy 15vs15 nebo to je pořád skirmiš tragédie?
  12. Upvote
    PanJelen zvýšil/snížil popularitu uživatele Spidak001 v AW - Černý pátek - nabídka   
    Prachy do tehle hry v tom stavu v jakém momentálně je dá jen ropný baron nebo šílenec 
  13. Upvote
    PanJelen zvýšil/snížil popularitu uživatele Lukaso_von_Teschen v AW - Ve vývoji: Sabra Mk.2   
    Tak sabra už je v prodeji ve webshopu,ale ty ceny to je nějaký vtip.Asi nová obchodní strategie jak psal ash v jiném příspěvku.Čím víc stojí hra za lejno a čím méně lidí to hraje tím dražší budou tanky v shopu.
  14. Upvote
    Uživateli PanJelen zvýšil/snížil popularitu Ashadak v AW - Epizoda 4 je tady!   
    Trvalo mi to 29 her díky bohu že už je to pryč
  15. Upvote
    PanJelen zvýšil/snížil popularitu uživatele Ashadak v AW - Epizoda 4 je tady!   
    Konečně hotovo a zpět do PvP 
  16. Upvote
    PanJelen zvýšil/snížil popularitu uživatele Lukaso_von_Teschen v AW - aktualizace 0.22 "Umění války" je tady!   
    Já mám na velitelích které jsem používal už od bety max 99k a ještě jim odebrali ty vlastnosti kvůli kterým jsem je měl.Ti vývojáři to jsou takoví ****** že bych blil.
  17. Upvote
    Uživateli PanJelen zvýšil/snížil popularitu arnost905 v AW - pochlubte se výsledky   
  18. Upvote
    Uživateli PanJelen zvýšil/snížil popularitu Ashadak v AW - pochlubte se výsledky   
  19. Upvote
    PanJelen zvýšil/snížil popularitu uživatele Badysak v AW - Polsko slaví Den nezávislosti!   
    Osobně taky nechápu nepodporu klanového hraní ikdyž mě tahle část nezajímá považuji ji za druhé největší lákadlo online hry. Podle mě meli pustit ten LOW mod, ikdyž nebyl dokonale vyladěný WG taky experimentují za chodu.
  20. Upvote
    PanJelen zvýšil/snížil popularitu uživatele Ashadak v AW - Epizoda 4 - za odměnu Sabre!   
    Přátelé,
     
    takové krátké info a možná budeme i mezi prvními! Jednou z odměn za dokončení E4 bude velmi vzácné, až skoro legendární britské vozidlo Sabre. Původně bylo uvažováno formou odměny za odložený/zrušený režim LoW, ale nyní přichází mezi nás, aby ozdobilo garáž každého nadšeného sběratele. 
     

     

     
    Nakonec jsem si nechal video, které je výjimečné nejen zmíněným vozítkem, ale hlavně našima klukama na obou stranách(14:28).
     
     
     
  21. Like
    PanJelen zvýšil/snížil popularitu uživatele kvetule v AW - Krčma "U tankána"   
    Jen pro info rychlý přehled akce k výročí
     
    Akce k druhému výročí.
     
    Rychlý přehled, než bude úplný překlad od Ashdaka .
     
     
     vyhrajte 1 bitvu v jakémkoliv módu a získáte výroční nálepku  vyhrajte 5 bitev v jakémkoliv módu a získáte 3 dny prémium a 2. výroční nálepku  vyhrajte 10 bitev v jakémkoliv módu a získáte 3. výroční nálepku  vyhrajte 15 bitev v PVP nebo GLOPS a získáte T-62M Tier 4 Premium MBT  vyhrajte 20 bitev v jakémkoliv módu a získáte 4. výroční nálepku  
     
    Vše musíte odehrát s tirem 4 a vyšším.
     
    https://aw.my.com/us/news/general/celebrating-second-anniversary
     
     
     
     
     

  22. Upvote
    PanJelen zvýšil/snížil popularitu uživatele biggpete v AW - Iniciativa pro podporu EU serveru(zhodnocení, ohlednutí, zamyšlení)   
    Silente zatím jsme vždycky spolu rozumně vyšli a když vynechám to, že teď odpovídáte na feedback někdy z prosince minulého roku tak jen pár drobností:
     
    Mody mají být rovnocené jak píšeš takže asi byla chyba zabít PVP ne? Což se vám úspěšně povedlo.
    Vliv klanů je malý? Nenech se vysmát, měli jste velice solidní základ komunity, zadarmo steamery, komunita si sama dělala turnaje, teď máte prd.
    Ty změny nebyly navrhované jen mnou , byly výsledkem klanové diskuze, takže pokud tohle není hra pro nás, zřejmě nebude hrou ani pro klany , jak to asi máte v úmyslu.
    A navíc ted už je pozdě. 
    A jen závěrem , na RU mám už všechny desitky, a tam vidím, jak by ta hra mohla být skvělá i na EU , ale mám, vážné pochybnosti, jestli toho dosáhnete.
  23. Upvote
    PanJelen zvýšil/snížil popularitu uživatele Lukaso_von_Teschen v AW - Iniciativa pro podporu EU serveru(zhodnocení, ohlednutí, zamyšlení)   
    Podívej se co se stalo,když jste naštvali klany a odešli na ru server.Pvp je skoro nehratelné a skirmiš nepovažuju a adekvátní náhradu.Píšeš,že pvp a pve jsou rovnocenné,ale neustále tlačíte eventama pve a glops.Tak prosím nelži.
  24. Downvote
    PanJelen zvýšil/snížil popularitu uživatele Silentstalker v AW - Iniciativa pro podporu EU serveru(zhodnocení, ohlednutí, zamyšlení)   
    Ashadak mne požádal ať na tohle ještě odpovím.
     
     
    Snad asi tušíme všichni že omezovat hráče oblíbenějšího modu není zrovna chytrý nápad, že. Ti hráči prostě odejdou. Navíc, tento způsob myšlení je postavený na tom že PvP je "hlavní" mod jako ve WoTku. Není. Oba jsou co do důležitosti rovnocenné.
     
     
    Počáteční promo pro AW bylo postavené přesně na tom principu, který popisuješ. Byl to nesmysl. Ukázalo se že vliv klanů je v podstatě velice malý - mody pro klany jsou extrémně náročné na vývoj zatímco momentálně jsou klany jen zlomkem populace - jinými slovy, za cenu zastavení vývoje pro většinu hráčů by se vyvíjel režim pro jejich malý zlomek a to ještě na základě vyvráceného tvrzení že kdyby se takový režim objevil, všechny klany co AW opustily se najednou vrátí (což je samozřejmě také nesmysl). Klanové aktivity, jakož i e-sport, se staví "odzdola" - nejdřím musíte mít zdravou populaci hry, aby se začala vytvářet "elita", pro kterou se vytvoří obsah. Tato fáze zatím nenastala - až se to v budoucnu stane, bude mít takový režim smysl.
     
     
    Herní design je natolik komplexní záležitost, že vysvětlení by vydalo na knihu. Tvůj názor samozřejmě beru v potaz, obávám se, že prakticky nikdo z nás není schopen odhadnout interakce tebou navrhovaných změn. Změny potřeba byly, o tom žádná. Že něco nedopadlo dobře je věc druhá, nicméně hra je v 0.21 zábavná a hratelná a na tom ostatně záleží.
     
    Promiň ale z tvého postu mám prostě pocit, že ti ta hra nevyhovuje. Což je naprosto v pořádku, není to hra pro každého.
     
    EDIT: Opravena barva textu - Aaron
    Pravidla:
    4.4 Varování - Varování a oficiální zprávy Administrátorů jsou odlišeny červenou barvou, Moderátorů oranžovou barvou. Používání této barvy je vyhrazeno pouze pro oficiální účely. Jakýkoli jiný příspěvek Moderátorů nebo Administrátorů vyjadřuje pouze jejich vlastní názor. Pokud byl příspěvek uživatele editován zásahem Moderátora/Administrátora, uživatelé nesmí upravovat/mazat červený/oranžový text. Stejně tak je zakázáno napodobovat zásahy Moderátorů/Administrátorů nebo se za ně vydávat.
  25. Upvote
    PanJelen zvýšil/snížil popularitu uživatele Grad v AW - Iniciativa pro podporu EU serveru(zhodnocení, ohlednutí, zamyšlení)   
    Tak vidíš, mě taky ne, ať si SS,  ofi, třeba namaže na prsa a může lámat hole od rána do večera.   
×
×
  • Vytvořit...