Přejít na obsah

Svojen_CZ

Members
  • Počet příspěvků

    63
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    3

Svojen_CZ last won the day on Říjen 31 2018

Svojen_CZ had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bohemia

Návštěvy profilu

1 448 zobrazení profilu

Svojen_CZ's Achievements

  1. Děkuji za vyčerpající odpověď, ptal jsem se na nově založený EU účet, pardon za nepřesnost. Nicméně tu nabídku nemůžu najít ani v marketu, ani ve Shopu a když kliknu přímo na ni, ve hře, tak mi naskočí odkaz, který nefunguje. Nu, asi se nedá nic dělat. Ale díky.
  2. Zdravím, tak jsem se do toho tak nějak pustil a nabízí mi to tam možnost, koupit si bonus, kdy budu dostávat různé odměny za každý přístup po dobu myslím 28 dnů. Jenže mi to nejde koupit, respektive když na to kliknu, hodí mě to na stránku kde nic není a nikde v obchodě nemůžu tuto nabídku najít. Nevíte někdo jak se k tomu dostat? Nebo je to nefunkční a každá snaha marná?
  3. No nevím, já budu asi jiná názorová skupina, Rusy mám za bratry, ostatně jako všechny Slovany, tedy i Ukrajince, za lůzu mám v tom konfliktu někoho úplně jiného... Ale politiku sem asi tahat raději nebudeme. Zásoby tam mám, jsem se díval, dostačující, nějaký ten rok bych vystačil, ale napadlo mě, že si založím regulérně účet na EU. Uvidíme jak dlouho mě to bude bavit, RU účet si nechám jako připravenou zálohu :) Děkuji ale za zájem, i za pozvání a když na sebe někde narazíme, doufám, že budeme na stejné straně barikády :)
  4. Zdravím, taky se po dlouhé době vracím ke hře. Můj ruský účet naštěstí funguje, ale nějak tam nemůžu nic koupit, kartu to vytrvale odmítá, tak uvidíme jak dlouho mi vydrží stávající zásoby na účtu.
  5. Tak moje google-fu nakonec naní tak marné a našel jsem to. Dávám to sem, kdyby to někdo hledal: http://csb-hype.5v.pl
  6. Na netu byla někde interaktivní tabulka, kde se dalo naplánovat jak si velitele nastavím, hodíte mi sem na ni odkaz, jestli ji máte? Dříve jsem ji měl uloženou, ale nyní se mi ji nedaří vypátrat. Předem díky.
  7. Taky bych požádal o aktualizaci pro EU, díky. A přeji všem štěderého Ježíška, potažmo veselý Nový rok. Ať se daří..
  8. Taky bych chtěl požádat o aktuální češtinu (na EU), díky.
  9. Taky bych požádal o poslední verzi češtiny, děkuji.
  10. Ode dnešní dne (pátek 2. listopadu) od 18 hodin moskevského času je možné hrát s dělostřelectvem v režimu Glops na bojovém serveru až do 5. listopadu (pondělí)18 hodin moskevského času. Na stejné období je platný bonus: čtyřnásobek zkušeností za první vítězství dne v režimu Glops.
  11. Překlad článku o dva posty výše dokončen, přečtěte si to, řekl bych, že je to dost zajímavé info... ať se daří.
  12. Abych jen nespamoval, přeložím, nebo se pokusím přeložit, tento článek: článek z 29.10. ČÁST 1 - ALIANČNÍ KONTRAKTY hotovo ČÁST 2 - ODMĚNY hotovo
  13. Už je ta paráda v rezervách, to fakt nedám, to bych se musel stydět.. ..a já se nechci stydět. Ne, prodat to nemůžu, páč to klikla dcera a musel bych jí vysvětlovat, proč jsem prodal tank, který vyhrála... a mé osmileté dceři tohle vysvětlovat nechci, holt není to lehký no, aspoň si užiju ty goldy :D dodatek: Tak jsem zkusil ještě pár bedniček a dostal jsem náhradníka :)
  14. Tak jsem ještě pár beden zkusil. Prémium na 10 let tam sice nebylo, ale padly dvě docela zajímavé odměny..
  15. Ahoj, taky bych rád aktualizoval češtinu na EU server, děkuji
×
×
  • Vytvořit...