Přejít na obsah

Balvan75

Members
  • Počet příspěvků

    334
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Balvan75

  1. Nový mazlík. Už jsem ho provětral na střelnici a hodně mě překvapil. Měl jsem strach ze střelby ze zadní pozice závěru a z atypických mířidel, ale naprosto zbytečně. Je přesný a vůbec nekope.
  2. Doufám že to tady už nebylo. Další důkaz, že i v Evropě se točí dobrý filmy. Pro milovníky námořních bitev povinnost.
  3. Nemáte někdo prosím volný invite kod? Přemýšlím o vyježdění T95 a do začátku by se hodil:)
  4. Já včera u sledování tour de france dostal super nápad že si dám pár bitev. 9 her 1 nesmyslná výhra a WN. Vytočenej na max jsem to vypnul a poprvé ve své kariéře wotka přemýšlím o odinstalování.
  5. No vidíš, já zase nechápu jak se můžeš trápit s PTA a teprve s T50, to je snad nejlepší tank ve hře. Každý to hold máme jinak[emoji6]
  6. Jestli ti to nejde s T-54 tak se na objecta moc netěš. Pro mě jsou ruský medka taky zakletý.
  7. To že kopírují módy je zcela zjevný. Poslední pozice tanků, kruhy dohledu a vykreslování, nově dynamický staty tanků. To vše jsou věci který by ve hře bez módů ve hře nebyly. I tak trvalo strašně dlouho trvalo než se tam dostali. Bavím se o módech které vylepšují rozhraní ne cheatech. Jenže samo WG neumí definovat co je a co není cheat.
  8. Když ono je to těžký. Asi by to bylo spravedlivý pro všechny. Na druhou stranu 90% věcí přidaných do hry který za něco stály je vytažený z modů. O tenhle vývoj by jsme přišli
  9. Momentálně ujíždím na Banshee , dle mě jeden z nejlepších seriálů vůbec.
  10. Nevidím na tom vůbec nic divnýho, obj má s nabušenou posádkou, maskovačkou, atd camobonus dost přes 50%, křoví mu může přidat klidně dalších 25.
  11. Kdepak. Tenhle aimbot míří právě na weakspoty, když je nějaký schovaný, přemíří sám na jiný.
  12. Já ho dostal nedávno za 1509, tak jsi byl asi blízko. Je pravda že je hodně vysoko:) Zvedáku nebo ostatní, funguje vám v 9.14 perk u velitele Specialista? Mně to nějak nejde, nevím jestli modama, nebo bugem.
  13. Už jsem to to psal předtím, 105mm a goldovat, a progoldit i celou AMX M4:)
  14. No myslím že jsi se vydal dost trnitou cestou, protože BDRko je jeden z nejlepších tanků v linii. ARL se taky ještě dá, ale spolu s M4 se dost prodraží, chce to obojí hrát s tou 105 a full gold(je to asi jediný dělo kde máš na goldu vyšší DMG než na obyč. munici, asi před půlrokem jsem četl nějaké vyjádření WG že je to bug a bude to opraveno, ale nějak se k tomu nemají), M4 je asi nejhorší 7t heavy ve hře. 50-100 ti buď sedne nebo ne, já osobně jsem byl zklamanej, až později jsem zjistil, že obecně se mi hrajou blbě zasobníky co dlouho přebíjej. V dnešní době 4 minutovejch bitev, je reload přes 40s strašně moc. A prodleva mezi výstřely je taky moc dlouhá a nestíhá to ještě doměřovat. A 50-120 ve stocku je taky libůstka:) Tak doufám, že jsem tě povzbudil:)
  15. Tak včera to zase stálo za to, nejvíc jsem vytek na El Halufu, kde mě vyndala artyna na jedničku za full HP, absolutně nechápu jak na mě na týhle pozici mohl, to by snad ani GC nedalo.Nevím kde nakonec byl, protože ho asi vycountrovala naše artyna, protože se neobjevil na minimapě, ale myslím že i kdyby byl na E,F1, tak na takhle zajetýho na mě nemůže. A zase jsme u toho balancu artyn, sedmičková artyna vyndá full HP 8T tank, to je podle mě prostě volovina. Borec si třikrát kliknul a měl tři killy a přes 3k dmg. A už vůbec nechápu jak může mít někdo 18k bitev jen na artynách.
  16. Tak dnes dokončena mise na FV4202, ale hlavně: hrál jsem těch 10 dní jen tiery 8-10 a nechal uležet Fireflyae, kde jsem se snažil udělat třetí znak. Hned druhou bitvu to tam dneska padlo, obě v osmičkách, ale padlo to tam, můj první a asi i poslední tříznakovej tank:)
  17. Asi se to sčítá s assist dmg. Některý ty mise jsou blbě přeložený.
  18. Tak jestli máš to prasátko dost velký, tak klidně můžeš. [emoji6] Ale to bych si asi koupil CZ na střelnici a na nošení G42 nebo 43. Vyzkoušej si někde schválně toho G19. Má podle mě všechny vlastnosti velký pistole.
  19. Já nevím že chceš furt full size pistoli. Na skrytý nošení jsou velký obě dvě, ale ten glock je přeci jenom menší a hlavně užší. Pro mě byla max velikost o který jsem uvažoval G19. CZ by pro mě byla zajímavá kdyby stála tak o 5 tis míň než Glock . Při stejný ceně je volba jasná. Schválně si porovnej dílenský zpracování, krásně je to vidět na vnitřní straně závěru. To že má Glock 2x delší záruku než CZ udavanou životnost taky o něčem svědčí. Ale musím přiznat že pocitově se mi líp střílelo z CZ, ale ostatní vlastnosti mě přesvědčily do Glocka.
  20. Jinak doporučuju tohle video, aspoň pro mě spoustu důležitejch informací. a jinak se Pictus podívej čím oni střílí:)
  21. To už zase koukáš po CZ? :) Nebudu vyvolávat flame (ale Glock je Glock:), ale tohle mi přijde moc velký. To je služební zbraň a ne na strytý nošení.
  22. Tak to u nás na venkově to trvalo tři týdny, ale zase už používáme email, takže jsem to věděl hned:)
  23. Tak to že se jich opakuje jen pár dokola je možný, já jich tam dělal taky jen pár až těsně před zkouškama, ale zase si tam člověk vyzkouší to přenášení odpovědí na jinej papír. Můj klasickej problém: zakázaný doplněk zbraně je zbraň kat. A pod odpovědí C) a já zaškrtnu na papíře A:)
×
×
  • Vytvořit...