Přejít na obsah

Balvan75

Members
  • Počet příspěvků

    334
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky od uživatele Balvan75

  1. tak k tomu prvnímu, sice ochotnej nejsem, ale nepovažuji T-54 za špatný tank nebo za tank se kterým se mi špatně jezdí. Dokonce si říkám proč by to někomu mělo dělat problém když taková lama jako já s ním celkem vychází. Jo objekta už mám vyzkoumanýho, ale zatím jsem nekoupil. Teď se trápím s Leopardem PTA a T 50 tomu říkám tanky za trest.

     

    WoT je hra kterou hraji už víc jak 5 let a i když nejsem zastáncem konspiračních teorií stejně si myslím, že je to takový hrací automat. RNG a MM dokáží opravdu namíchat smrtící a deprimující koktejl. Na druhou stranu to stejně nezabalím budu hrát dál a budu o to víc nadávat, hlavně na BZUKy, protože to je největší neštěstí týhle hry, RNG a MM člověk tak nějak rozdýchá, ale spoluhráče bez invence a schopnosti se aspoň kouknout na minimapu těžko. Přeji vám všem ať je vám duch stroje nakloněn, alespoň nalosováním těch trošku lepších hráčů do vašeho týmu [emoji317]

    No vidíš, já zase nechápu jak se můžeš trápit s PTA a teprve s T50, to je snad nejlepší tank ve hře. Každý to hold máme jinak[emoji6]
  2. T54 je i moje noční můra,tak jsem se na ni těšil a po nějaké době hraní jsem zjistil,že to s tím tankem neumím. Ale zas ten Object 140 je tak velké lákadlo,že to asi přetrpím a odehraju sám,chybí mě nějakých 100K zkušeností,třeba se za tu dobu naučím s T54 hrát ;-)

    Jestli ti to nejde s T-54 tak se na objecta moc netěš. Pro mě jsou ruský medka taky zakletý.
  3. To jako myslíš,že vývojáři hry kopírují módy od jiných tvůrců módů??? Myslím si,že to umí sami dobře a dávají do hry jen to,co pomůže VŠEM hráčům a ne jen někomu. Hra by se měla hrát tak,jak ji nastavil tvůrce hry,potom je vše fair. Ne každý má možnost si některé módy nainstalovat a hlavně zaplatit! Ve sportu se nedovolený doping taky trestá,ve WoT takováhle kontrola je taky,ale velmi neúčinná,řekl bych ,že žádná!

    To že kopírují módy je zcela zjevný. Poslední pozice tanků, kruhy dohledu a vykreslování, nově dynamický staty tanků. To vše jsou věci který by ve hře bez módů ve hře nebyly. I tak trvalo strašně dlouho trvalo než se tam dostali. Bavím se o módech které vylepšují rozhraní ne cheatech. Jenže samo WG neumí definovat co je a co není cheat.
  4. WoT se sice mění, ale některé věci zůstávají stejné.

    Třeba jako tento drsně zamaskovaný neviditelný nepřítel na 188 m, pokud se nehýbá nebo nestřílí:

    dohled380-plus-bino.jpg

    už jsem něco takového hodně dlouho neviděl a vysvětlit to taky není problém.

    Jen pro doplnění pozorovatel má základní dohled věže 380 m a 100% zdravou posádku + aktivní bino. Na stroji poškozené rádio a otáčení věže.

     

    To je ze zajímavostí z WoT zatím vše.

    Nevidím na tom vůbec nic divnýho, obj má s nabušenou posádkou, maskovačkou, atd camobonus dost přes 50%, křoví mu může přidat klidně dalších 25.

  5. Nevím no, nepřijde mi, že by mu to dávalo nějakou extra výhodu. U vyšších tieru mu to nepomůže už vůbec pokud nebude mířit na weakspot(tak většinou neprobije). To stejný pokud tanku proti němu leze jen věž, tak furt bude mít autoaim na "střed" tanku... Jedinou výhodu má proti tupcům co jezdí rovně(pokud jedeš chvilku rovně a potom zatočíš tak tě netrefí).

    Každej "normální" hráč je schopnej odhadnou předsazení zaměřovače v závislosti na rychlosti tanku a střely.

    Kdepak. Tenhle aimbot míří právě na weakspoty, když je nějaký schovaný, přemíří sám na jiný.
  6. 1472XP nestačí na Hrdinu na škoda T-50... ach, co to má být?  :laugh:

    Já ho dostal nedávno za 1509, tak jsi byl asi blízko. Je pravda že je hodně vysoko:)

    Zvedáku nebo ostatní, funguje vám v 9.14 perk u velitele Specialista? Mně to nějak nejde, nevím jestli modama, nebo bugem.

  7. Tak BDR G1 B přeexpeno a nakonec to ani nebolelo. Hrál jsem to odzadu a snažil se rozdávat. Jo a přiznávám, ze 70% jsem goldoval. Nakonek WN8 s tím tankem kolem 1800, což u sebe beru jako ok, pač nejsem žádnej skiller.

     

    Hned jsem koupil ARL, odehrál několik bitev a musim říct, že s ním to taky nebude bolet. Jen potřebuju poradit, zda hrát s tou nejlepší 90mm, nebo se 105mm a goldovat? Ta vyšší DMG mě moc láká  :-D nicméně expit obě děla se mi moc nechce a tak nějak si říkám, že bych i AMX 45 odlítal s tím kvérem, kterej vyberu na ARL...

    Už jsem to to psal předtím, 105mm a goldovat, a progoldit i celou AMX M4:)

  8. Já se o víkendu rozhodl, že si vyjezdím 50B. No tak jsem začal od 5 tieru a pěkně s BDR G 1B. Jak to říct slušně...peklo na pásech? Je to utrpení, ale kupodivu to docela jde, myslím tím že XP rostou a snad dnes v noci tu plečku budu mít za sebou. Nicméně si nedělám iluze, že ARL 44  bude jiný. Myslim, že až od 7 tieru to bude kapku heratelný. No a od 8 tieru už to bude labůžo :-D  

    No myslím že jsi se vydal dost trnitou cestou, protože BDRko je jeden z nejlepších tanků v linii. ARL se taky ještě dá, ale spolu s M4 se dost prodraží, chce to obojí hrát s tou 105 a full gold(je to asi jediný dělo kde máš na goldu vyšší DMG než na obyč. munici, asi před půlrokem jsem četl nějaké vyjádření WG že je to bug a bude to opraveno, ale nějak se k tomu nemají), M4 je asi nejhorší 7t heavy ve hře. 50-100 ti buď sedne nebo ne, já osobně jsem byl zklamanej, až později jsem zjistil, že obecně se mi hrajou blbě zasobníky co dlouho přebíjej. V dnešní době 4 minutovejch bitev, je reload přes 40s strašně moc. A prodleva mezi výstřely je taky moc dlouhá a nestíhá to ještě doměřovat. A 50-120 ve stocku je taky libůstka:) Tak doufám, že jsem tě povzbudil:)

  9. Tak včera to zase stálo za to, nejvíc jsem vytek na El Halufu, kde mě vyndala artyna na jedničku za full HP, absolutně nechápu jak na mě na týhle pozici mohl, to by snad ani GC nedalo.Nevím kde nakonec byl, protože ho asi vycountrovala naše artyna, protože se neobjevil na minimapě, ale myslím že i kdyby byl na E,F1, tak na takhle zajetýho na mě nemůže. A zase jsme u toho balancu artyn, sedmičková artyna vyndá full HP 8T tank, to je podle mě prostě volovina.

     

    HYD0r.jpg

    Borec si třikrát kliknul a měl tři killy a přes 3k dmg.

     

    jAqip.jpg

     

    A už vůbec nechápu jak může mít někdo 18k bitev jen na artynách.

    0sgrk.jpg

     

  10. Tak mám pocit, že ty osobní mise na T55 nějaký divný. Včera LT14.6 killů (odměna 2000 freexpů) a sekundární 3000 dmg a za to den premia- no dal jsem 6 killů a 2300 dmg a premium jsem dostal taky :-)

    Asi se to sčítá s assist dmg. Některý ty mise jsou blbě přeložený.
  11. Vidíš, jsi první, kdo tvrdí, že volba je "jasná" :-) Já zatím s kýmkoli jsem se bavil, včetně lidí, co do toho dělají už x let, tak mi nikdo jasně nebyl schopen říct, že "na čízu ser a ber Glock" :-D Vždycky to byla spíš srdcovka :-)

     

    Ohledně full size pistole - protože se mi s nima prostě dobře střílí, s nějakýma "prckama" mám prostě... divnej pocit... :-) tím nezpochybňuju, že i nějaký menší záležitosti svou práci udělají, ale já mám z full size pistolí lepší pocit ;-)

     

    Co se týče střelby - tam to právě taky u mě dopadlo tak nejednoznačně... Herdek, já se nakonec naštvu, rozbiju prasátko a koupím obě :-D

    Tak jestli máš to prasátko dost velký, tak klidně můžeš. [emoji6] Ale to bych si asi koupil CZ na střelnici a na nošení G42 nebo 43.

    Vyzkoušej si někde schválně toho G19. Má podle mě všechny vlastnosti velký pistole.

  12. Ještě pořád, nespustil jsem je totálně z dohledu, pořád je to v procesu výběru. Moc velký? Jako ano, ale že by to zase bylo třeba oproti Glocku 17 Gen 4 nějaký hovado, to ne...

     

    Parametry, co jsem našel: ČZ (a v závorce Glock)

     

    Délka: 208 (186) mm

    Výška: 148 (138) mm

    Šířka: 38 (30) mm

    Hmotnost: 860 (625) g

     

    Jako jo, ta P-09 je sice větší, ale že by to bylo nějaký extra hovado, mi teda nepřijde :)

     

    Za video dík, mrknu :-)

     

    Osobně to vidím tak, že půjdu na střelnici, kde jsem dělal zbroják. Tam mají za rozumnou cenu kvéry na půjčení, tak si to tam osahám, ostřílím a rozhodnu se :-)

    Já nevím že chceš furt full size pistoli. Na skrytý nošení jsou velký obě dvě, ale ten glock je přeci jenom menší a hlavně užší. Pro mě byla max velikost o který jsem uvažoval G19.

    CZ by pro mě byla zajímavá kdyby stála tak o 5 tis míň než Glock . Při stejný ceně je volba jasná. Schválně si porovnej dílenský zpracování, krásně je to vidět na vnitřní straně závěru. To že má Glock 2x delší záruku než CZ udavanou životnost taky o něčem svědčí. Ale musím přiznat že pocitově se mi líp střílelo z CZ, ale ostatní vlastnosti mě přesvědčily do Glocka.

  13. Povolení k nákupu ještě musím vyřídit. To jsem dneska fakt nedal, ještě letět pro tři stovky na kolek. .Pro povolení půjdu v pondělí nebo ve středu.

     

    Jinak vybráno ještě není, ale zrovna sem jdu položit dotaz, pro místní střelce:

     

    Co vy na CZ P-09? Co jsem tak četl, tak pomalu samá chvála na ni? Někdo nějaká osobní zkušenost?

     

    https://www.czub.cz/cz/news/napsali-o-nas/763-pistole-cz-p-09.aspx

    To už zase koukáš po CZ? :) Nebudu vyvolávat flame (ale Glock je Glock:), ale tohle mi přijde moc velký. To je služební zbraň a ne na strytý nošení.

  14. Jinak já jsem si zbroják dneska vyzvedl :-) Policie docela zabejčila, zažádáno 3.2. a vydáno 9.2. Jen mě pobavilo, že mi poslali výzvu, ať si to do deseti pracovních dnů vyzvednu. Ta byla odeslaná toho 9., dorazila 16. a jsou tam jen pondělky a středy, tak jsem tam radši vlítnul dneska po tréninku cestou do práce :-)

    Tak to u nás na venkově to trvalo tři týdny, ale zase  už používáme email, takže jsem to věděl hned:)

  15. Pepku, uč se klidně ze zbranekvalitne, ale doporučuji ti, abys neděla ukázkové testy, ale přímo a jen testovací otázky. Na těch testech se jim opakují moc jedny testy a neobsáhnou všechno. K tomu ti doporučuji se podívat, zda ten provozovatel střelnice, kde budeš dělat zkoušku, nepořádá i přímo přípravné kurzy. Pokud ano, jdi do toho. Jsou schopni tě seznámit v předstihu s celou možnou praktickou zkouškou a krom toho budeš dopředu schopen poznat i řád řídící střelby ( což je hodně důležité, protože spousta lidí vyhoří pak na tom, že něco poserou na konci během střeleb ).

     

    A v neposlední řadě jsou dobré i aplikace do telefonu na otázky, kdy si jen tak šmrdláš a testuješ kdykoliv ve volném čase.

     

    PS : Znova jen pro připomenutí, přímo testy na zbraněkvalitně mají bug a opakuje se jen několik z nich !!!

    Tak to že se jich opakuje jen pár dokola je možný, já jich tam dělal taky jen pár až těsně před zkouškama, ale zase si tam člověk vyzkouší to přenášení odpovědí na jinej papír. Můj klasickej problém: zakázaný doplněk zbraně je zbraň kat. A pod odpovědí C) a já zaškrtnu na papíře A:)

×
×
  • Vytvořit...