Přejít na obsah

Helmutek

Members
  • Počet příspěvků

    69
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Helmutek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Popularita

  1. Tak už nejspíš nic nebude, jak na to tak koukám, co? Nemáte někdo aspoň tip na nějakou alternativu?
  2. Já se taky hlásim, že se těšim, až bude novej balíček hotovej!
  3. Zvedaku, já moc děkuju a jen se hlásím, že stále používám ten tvůj upravenej config na markers (popisky tanků - místo nicknames hráčů typy tanků, barvy podle ratingu). Teď config funguje pořád, jen ty barvy to neukazuje... A je to všechno strašně křiklavě zelený a tučný, působí to trochu jak na diskotéce, jak je toho plnej monitor - to ale asi neni na tebe, to je povzdech nad novejma úpravama, předpokládám. Kdyby se ti chtělo do úpravy, budu moc rád, ale samozřejmě jak budeš mít čas.
  4. Ahoj Zvedáku, co se tam teď natáhla poslední aktualizace, vytvořilo mi to složku 0.9.15.0.1... Mody samozřejmě přestaly běžet, takže jsem tam překopíroval přesně to, co jsem předtim od tebe měl ve složce 0.9.15 a kde to fungovalo bezchybně, jenže teď po překopírování do tý 0.9.15.0.1 se mi nezobrazujou tanky v garáži - filtrama to neni, můžu je zaklikávat a odklikávat, jak chci, a je tam prostě prázdno. Netušíš, kterej soubor v tom tvym packu řeší zobrazení garáže, abych ho smazal a měl tam jen to defaultní zobrazení (sice jen jednu řádku, ale funkční)? Díky moc...
  5. Ahoj Zvedaku, budeš dělat balík i na 9:15? Vim, že změny k lepšímu jsou už ve hře samotný, ale třeba zaměřovač nebo výpisy udělenýho a obdrženýho damage, ty jsem si oblíbil... Jestlis to psal už jinam, tak se omlouvám - hledal jsem a nic nenašel.
  6. Díky moc, s přehozením jen toho jednoho souboru mi to funguje - s celou složkou ne (ikony na minimapě zčernají, popisky zmizí úplně) - ano, je to divný, taky to nechápu. A díky za config - jen se zeptám - byl by problém zase udělat typy tanků barevně dle ratingu? Naposled jsi to tak udělal, ale vím, že toho teď máš moc, tak nechci nějak prudit...
  7. Ahoj Zvedáku, díky za upravenej config. Bohužel mi to všechny ikonky na minimapě začerná a popisky nejdou vidět k žádnejm tankům, a to žádný - ani k spoluhráčům, ani k nepřátelům. Neporadil bys mi, co mám vyměnit za soubory, abych nahradil config, ale vše ostatní nechal tak, jak bylo? Že bych nepřehrával celou xvm složku, aby tam něco neblblo.. Nevíš?
  8. Díky moc. Požíval jsem to pořád, při každý aktualizaci jsem si ten tvůj config XMLka stáhnul a fungovalo to. Budu za to moc rád, díky
  9. Ahoj Zvedáku, díky za balíček. Doteď jsem používal config, kterej jsi jednou na moji prosbu udělal, a to odstranění nicku z popisku tanků a zbarvení typu tanku dle WN6. Teď koukám, že v tom příspěvku na první stránce tenhle config už ke stažení není - je to záměr? Kdybych to mohl používat i nadále, byl bych za to moc rád... Každopádně díky za snahu..
  10. I crosshair_sniper a crosshire_strategic? (nemaj "panel" v názvu souboru). Panely chápu, ty tam jsou 4 - prohodil bych je. A díky moc za rady.
  11. Ještě dotaz - kdyby člověk chtěl měnit jen zaměřovač a vše ostatní nechat tak, jak to máš v balíčku ty, bude se jednat jen o nějakej jeden soubor, nebo jich bude i tak víc?
  12. Ok, tak aspoň to vim. Myslel jsem, že někde budou nějaký souřadnice umístění tý číslice nebo tak. Ale díky.
×
×
  • Vytvořit...