Přejít na obsah

antifasatan

Members
  • Počet příspěvků

    39
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele antifasatan

  1. nejde o komentář, jde o tu hru (: grafika a příběh (: jinak Sterakdary točí re-fresh pro replay myslím (: kdo na něj kouká dýl, už to zná (: hodil sem tohle video kůli tomu že sem tu hru viděl u něj (: ještě jedna hra mě napadá - The Forest, zná ji někdo? popřípadě má jí někdo, že by mi jí zdílnul na steamu? (:
  2. Každej relaxuje u něčeho jinýho Geo, já třeba u tohole :D
  3. to je náhodička..taky mi dneska nešel internet..ale skoro celý den...a tak jsem se stavil dolu za tvoji rodinou, a maš pravdu, jsou to fajn lide
  4. Zdar, chtěl bych se zeptat jestli někdo posloufá metalcore, screamo, emocore, deadcore nebo něco na ten styl (: a aby to nebyl OT tak tu máte jednu pecku :)
  5. edit. soráč nevšiml jsem si že je to jen pro nové hráče Nemůžete uplatnit bonusový kód na tomto účtu.
  6. možná bych mohl ještě splašit z5 ty moje dva účty jeden na S6 nick antifasatan a druhej na S7 antifasatan1 skuzte mrknout na lvl jestli tam někdo hrajete ;)
  7. jenom to že to má lepší grafiku nemyslím, ale že hodně lidí na to poukazuje, že WT má o hodně lepší grafiku, tak sem to myslel tak, že wot se nemá moc za co stydět (: jinak aby to nebylo OT tak profi tuning, přidá 30% výkonu :D
  8. http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2012/158/6/e/every_day_i__m____by_zeurel-d52lwgi.swf
  9. Sedi chlapecek s dedou v parku. Sedi hodinu. Dve hodiny. Tri hodiny. Najednou chlapecek zacmucha a rika: "Dedo, smrdi tu zdechlina. Dedo. DEDO!!!"
  10. Nejrychlejší výhra co jsem kdy hrál, trvala 2 minuty 3 sekundy
×
×
  • Vytvořit...