Přejít na obsah

Snajpr72

Members
  • Počet příspěvků

    214
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Days Won

    1

Příspěvky od uživatele Snajpr72

  1. Tak si říkám,že si zahraju.První bitva.Obsazujeme poslední cap.Já mám Gneisenau a 40K HP.Na naší straně 5 lodí,oni mají letadlovku a DDčko.Vedeme o pár bodů.Najednou torpéda.Srovnám loď čelně a říkám si,že jedno chytnu asi do přídě.Ano,zásah přesně čelně do přídě a co se nestane.Detonace na jedno torpédo a za 10 sec konec hry a prohra na body.Ještě se mě vysmál do chatu.Díky milé zasrané WG,že jsi mě dokázalo ****** hned takhle po ránu.Jinak všem přeji šťastné a veselé svátky.

  2. Na to je jednoduchý lék. Pořídit si to taky  :laugh: Používají to i zajímaví lidé, jen o tom nebudu mluvit. Dostávám pozitivní i negativní reakce na můj balík modifikací. Ty negativní ve smyslu, že to nic neumí  :laugh: A mají pravdu. Můj balík za ně nehraje.

     

    Tohle je jen jedna z mála prasečinek. Zkus hledat dále :) Pro odolnější jedince nápověda:

     

     

    Já si furt říkal,proč,když namířím na tank a on nemůže vědět,že tam jsem,tak vždy zajede.Pak jsem na YT viděl to video,kde jde vlastně s každé hlavně nepřátelského tanku laserovej paprsek a hned mi to bylo jasný.Myslím,že WG by mělo vynaložit větší snahu a finance na anti cheat system,než na nějakou fyziku,co je stejně na guvno a ani omylem není reálná.

  3. Včera jsem dostal něco,co se mi nikdy za skoro 5 let hraní nestalo.Hořel jsem 3x za bitvu s jedním tankem.Byla to Kv-3.Bylo to v době,kdy jsme prohrávali i ze stavu 1:8 pro nás.No nic člověk si musí říct,že se to zase otočí a taky že jo.Asi za 6 bitev jsem zapálil zase já 3 tanky a to se mi taky nikdy nestalo.Prostě rng to musí rozdělit tak,aby hráči zůstali ve hře a byli potencionálními platiči,ikdyž jsou to totální nemehla.Pokud by se staty odvíjeli od schopnosti hráče,jako takového,tak by  nebyl problém potkat hráče s win okolo třeba 14%.Je jasný,že hráč s takovejma statama by se na hru okamžitě vysr... as tím by WG přišlo o potencionálního platiče a tím pádem je pro WG pohodlnější takovému hráči pomoct zásahem do hry.Každej tu známe tanky co mají 10hp a nejdou zabít a nebo fialky co nedokážou v bitvě udělat nic a po bitvě má max dmg největší lama  u nepřítele.Já třeba dfnes dal Mko na KV-3 a samozřejmě prohra a to jsme v 5ti tancích najeli na jeden a ten nás vyruchal všechny.Celou bitvu stál na základně a jeho win % bylo 44%.Vozím sebou 10 goldů a neprošel ani jeden.Byl to ten JG 8.8.Fakt jsem nechápal co se děje,když jsem předtím rozebral Tortoise bez goldů.No co říct vysmáli se nám celej jejich team.

  4. Pojebane WG aj s ich premiovymi cdc,xcd,cdx a co ja viem s akymi xxx naladovanymi goldami.ked je ich na enemackej strane 6 v catach tak najlepsie riesenie je utopit sa v prvej kaluzi.to je fakt zabavna hra...

    Já hrál včera celej den za arty.Potřeboval jsem 110K expů na devítkovího amíka a musím říct,že právě tyto stroje jsou slast pro dobře trefenej knedlík z artyny.Oni to nejsou až zase tak OP stroje.Když to potkám v Objektu7O4 okamžitě láduju HE ammo a propálíš to kam se ti podaří trefit a dmg je kolem 800-1100.Po takové šlupce si  honem rychle rozmyslí ještě vyjíždět.A to že střílej goldy?Já říkám,kdo má nato aby takhle utrácel,ať si střílí třeba ochuzenej uran.Já peru goldy taky,páč za neprostřelení nedostaneš nic.

  5. Mě skončil ve středu Pú a stejně jsem neměl moc čas kvůli práci hrát,tak jsem se bavil fotbálkem.Sice kolikrát taky dostanete do týmu vemínka,ale je to stejně zábava.Na konto jsem připsal tak 1mega stříbrnejch+ 60 osobních záloh.Dnes koupím Pú a budou se zatraceně hodit.Zbejvá ještě mise na 150 gólů,ale nevím zda ji dám.Mám asi tak vstřeleno 75 gólů a už budu hrát zase tanky.Odehrál jsem asi tak 150 zápasů a ani jednou jsem nebyl přítomen v zápase,kdy by dal jinej hráč hattrick a já jich mám na kontě 4.Jinak mě čeká v garáži trojice novejch tanků T-150.JPantherII a Konštrukta.Jelikož jsem svojí blbostí,kdy jsem zapoměl přepnout aut.hasičák na kredity přišel o všechny goldy,tak jsem nechtěl vybavení kupovat znovu,když jsem je nemohl demontovat.Ty dva první tanky jsem už na svém starém účtě už vlastnil,tak vím do čeho lezu,ale Konštrukty se tak trochu bojím,hlavně proto,že střeďáky zrovna moc neovládám.Mám v garáži Cromwella + Škodu T25 a T 34-85.První dva mám asi tak na 58% win,ale ruskej stroj nějak zaostává.Nějak se mi do českýho stromu nechtělo,ale musím říct,že se Škoda T25 stala miláčkem v garáži a rozhodně ji nebudu zbavovat posádky na Konštruktu a má mé stálé místo v garáži.Neskutečně zábavnej stroj a doufám,že ho nečeká nějakej nerf. :-)

  6. Pane Snajpr, kdybych vám mohl poslati ty moje mínusy, hnedle bysem to udělal, aby vám nedejbóže snad nedošly :D  

     

    Pane Snajpr, kdybych vám mohl poslati ty moje mínusy, hnedle bysem to udělal, aby vám nedejbóže snad nedošly :D  

    A už bulí,Teď se válím smíchy já.Mamíííí on mi dal červenej puntík.

  7. Děkuji, v 41 letech a mým zástřihem holohlava je být pokládán za puberťáka neobyčejně osvěžující :D Mám taktéž dotaz: ty jsi takovejhle řepák odjakživa? Nebo je to jen záchvěv, způsobený WoT, který lidi mění k nepoznání? Ale co si tak vzpomínám na některý tvoje dávný projevy, asi půjde o přirozený projev.

    Jsem rád,že to píšeš.Ano opravdu WoT mění lidi,hlavně ty,co už nerozeznají realitu a žijí ve světě tanků.V 41ti letech bejt ******** z tančíků je velice divný.Nikde nepíšu,že tě pokládám za puberťáka to si moc fandíš,jen jak to všechno žereš a tvoje dny strávené na tomto fóru naznačují,že neděláš nic jinýho.Nemíním se tu dohadovat s maniakem do tanků.Jednou si tu člověk postěžuje a hned se můžeš ******.Nech si svůj život v tanku.Opravdu je smutné,když 41ti letej chlap má v palici jen tančíky.Určitě se to dá léčit,neboj dneska si už poradí i se zavislostí na online hry.A když už jsi se zmínil o minulosti,bylo tu hodně hráčů,co navštěvovali toto fórum a tak nějak se vytratili,hru odstranili nebo si jen tak sem tam zahrajou.Což v tvém případě se říct nedá.Ty jsi tu prostě furt a furt tu budeš.Pravděpodobně ani nic jinýho neumíš.Jak říkám čekej si tu dál na další příspěvek od nějakýho hráče,aby jsi ho mohl hned urážet a hanit.Jsem opravdu rád,že dokážu hru bez problémů z pc třeba na rok odstranit a nestal se něčím podobným co jsi TY.Hodně štěstí v tvém životě ti přeji,ale tvůj život řídí WG,takže R.I.P.

  8. Nemůžu se zbavit dojmu,že nám novej patch přinesl ještě propracovanější zásahy do hry od Wožralika.Co se děje není snad ani možný.Hrál jsem dnes za Objekt 704 a co ti zmetci dokážou udělat s BL-10kou to se jen tak nevidí.Když střela projde,tak jedině do tanku co má full HP a to se ještě musíte modlit.Gold ammo 3x Tortoise krásně doměřeno a to ještě z boku.Každá zmizela v tanku a vždy ty jejich hlášky,že prošla skrz a to bude bolet.Samozřejmě dmg nic.Už jsem neměl goldy,tak ho nějak asi po 7mé ráně dodělal scout !!!!!!Dále Ferdinand 2X neprošla skrz a to už bych vám nepřál slyšet co jsem si ulevil.Pak zezadu T 54  pásy a jelikož to byl nějakej dement,tak si jezdil furt pro ránu ale střela vždy nějak záhadně v jeho tanku zmizela.Co jsem ale nerozdejchal je,že když jsem dal Buldoga HEčkem na ránu a v této bitvě jsem trefil AMX 13 už nevím co,ale byl to přesnej zásah a měl 700 hp a já dal za 680.tak to si soudruzi strčte tuto né hru,ale jen okrádačku,tam kam ani slunce nesvítí.Dnes jsem si jen tak letmo procházel staty spoluhráčů a nevěřil jsem co vidím.Opravdu je možné aby hráč měl při 7,5K bitev 68 průměrné poškození?Rng co Wožralík nyní praktikuje,je na 100% zaměřeno na účty hráčů,co hrají řekněme tento rok.Od starejch veteránů už nedostanou nic,tak je hoděj přes palubu.

  9. Ale, nechaj tak...  bolo by to iba vyplakavanie nuba nad nespravedlnostou od WG, ze ku mne do timu dava furt karotku a oproti same baklazany... nad RNG kde lodne kanony sa odrazaju od 10mm panciera a tak podobne... ale pravda je asi taka, ze kazda masova online hra je taka dobra aky dobri su priatelia v tej hre... a moji priatelia si vsetci nasli nieco ine....

     

    tak som im v opojeni napisal: Milujem (pejorativne) vas WG ! ... Odinstaloval som vasu milovanu (pejorativne) hru uz naposledy Strcte si peniaze co som do vas nasukal niekam, kde chrbat straca slusne meno ale viac eur odomna uz neuvidite.

    Ahoj.Je to asi 14 dní co jsem to asi po roce zase fláknul do pc a zatím jsem spadnul jen z 54,6% win na 53,4%.Jiné staty nijak nesleduji,takže nevím,ale je jasný,že jde do kopru všechno.Včera jsem ve vzteku prodal US arty i s osazenctvem,když se mi ani na osmej pokus nepodařilo dát 2xnásobek a to jsem byl furt 1-2 v poškození a jasně vyhraný hry se v závěru nechápavě prosr..Dále šel z garáže Pz 1c,když mi furt nějací retardi najížděli před kulomet a já jednu dobu dokonce zmodral.Jedinou radost mi udělala zatím KV-1.když jsem měl dva dny po sobě na násobku Mko a dokonce jsem dostal i dva vítězné znaky a hlavně radost za pochvalné psaní do garáže,když jsem zůstal sám proti 7mi tankům a bitvu dokončil jako win s 8mi zářezi.Co se musím hodně držet je,abych neprodal Isu-152,protože co ta BL-1O dělá to se jen tak nevidí.Nebejt toho,že mi chybí už jen 20K na Objekta,tak už byla dávno pryč.Sice má ten samej gun,ale tam už to musím nějak překonat na 268ku.Za těch 14 dní jsem se dostal jen jednou na +5K dmg a to není problém vypálit třeba 15x 8 zásahů a 3 projdou.Po mapách se válej tuny bláta co jsem vymlátil tankům z pásů a ani jednou to nedá při schození pásů i dmg.Ani jeden den jsem nezaznamenal,že by byla převaha v počtu vyhranejch bitev.Všude samej ufo tank,zábava prakticky žádná co bitva vždy jen jatka na 2-3 minuty a demence hráčů nezná meze.Ani se nedivím,že to tolik hráčů už přestalo hrát úplně.Ve slabé chvilce jsem si koupil premium na měsíc a vypadá to,že jsem měl za ty prachy raději sobě bolehlav po opici poříditi,než jim do chřtánu narvati.

  10. Včera v noci jsem si konečně koupil Tigra a už jsem to pak vypnul,že si počkám na boostery na ráno,abych měl opravy co nejdřív.Dostal jsem 300% na stříbro a 500% na xp.5íkám si,tak to se zrovna hodí.Zapnu bitvu ujedu asi 20m a tank explodoval a mě to odpojilo ze hry a boostery propadly.Od internetu jsem odpojen nebyl a okamžitě mě to připojilo nazpět,ale né už do bitvy.Opravdu jen náhoda ?

×
×
  • Vytvořit...